Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför premiären mot AFK Linköping
fre 2019-04-05 | Simon Brännström

Imorgon går äntligen startskottet i Division 2. 17:00 är det avspark i vår debutmatch på Stadshagens IP mot AFK Linköping. Idag hölls en presskonferens med ett visst antal lag från Division 2 och det man kan summera efter denna är att den här serien är den tuffaste och tightaste Division 2-serie på bra länge, om inte den tuffaste någonsin - men vi är laddade!

Med lag som IFK Haninge, Newroz, IFK Motala, Enskede, Assyriska, med flera så kommer det här bli en serie som förmodligen kommer leva till slutet, i både toppen och botten. FC kommer från en försäsong med många bra, och mindre bra insatser. Senast mot Aspudden-Tellus där vi mycket onödigt förlorade med 1-0, efter ett sent mål. Vad vi vet är att vi har möjlighet att slå alla lag i serien så länge vi gör det vi ska.


Motståndarkollen:
AFK kom i fjol 10 i Division 2 Södra Svealand, med 28 inspelade poäng. Enligt sportbladets fotbollsbibel så har AFK en satsning med brasilianska spelare, mycket mer än så vet vi inte. Men det är ett relativt ungt lag, med bra fysik och väldisciplinerade.


Truppen:
FC tar ut truppen efter kvällens träning.

Dagens matchvärd - SP3
Lördagens matchvärd mot AFK Linköping är ingen mindre än en av våra huvudsponsorer. SP3 har varit sponsor till FC sedan starten och företagets VD, Daniel Pernsköld är en inbiten supporter som följt laget hela vägen på resan uppåt i seriesystemet. Pernsköld brukar även vid FCs avslutningsfest dela ut ett hederspris till den spelaren som utmärkt sig lite extra. Under lördagens match kommer SP3 få äran att välja ut matchens spelare i respektive lag som även får en liten present efter slutsignalen.

Vi hann byta några ord med honom inför helgens premiär.

Varför valde du att fortsätta sponsra FC inför säsongen 2019?

- Vi på Sp3 älskar fotboll och framförallt underdogs inom sporten! Därför var det ett självklart val att sponsra FC, ett lag som inte ställer sig in i ledet utan tror på sin egna idé till 100 procent. Att nätverket runt FC är av toppklass gör att många spännande och givande kontakter kan utbytas. Känslan hos såväl spelare, ledare och publik gör att Sp3 vill vara en självklar del i FC:s gemenskap och framgång!

Hur tror du att det går FC sitt första år i division 2?”
Realistisk mål är att hålla sig kvar, men Sp3 tror och hoppas att Fc kan blanda sig in i toppstriden

Hur tror du att premiären mot AFK Linköping slutar?
- 3-0 till FC.

Om SP3
SP3 är ett entreprenadföretag med tre verksamheter i ett som utför byggproduktion, ombyggnad och service. Företaget har funnits sedan 2005 med flera stora aktörer på byggmarknaden.

Kvalitet och säkerhet är en självklarhet för SP3. Du kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss. SP3 är ett välskött företag med duktiga yrkesarbetare, moderna maskiner, verktyg och
övrig utrustning.MATCHINFO:
FC STOCKHOLM - AFK LINKÖPING
17:00 - Stadshagens IP!
Inträde: 50 kr
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss