Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Truppen mot AFK Linköping och Johan Mjällbys tankar.
lör 2019-04-06 | Simon Brännström

Idag är det äntligen dags! Premiär i division 2! Äntligen! Avspark är 17:00 på Stadshagens IP. Dagens matchvärd är SP3 med VD Daniel Pernsköld i spetsen, som delar ut pris till matchens spelare. Vi kommer att ta ett inträde på 50kr för personer över 18 år. Säsongskortsinnehavare bjuds självklart på drömbullar och drömfika från vår bullpartner: Riddarbageriet och mästerbagaren Tobias Fritzdorf.

Johan Mjällbys tankar om premiären:
"Äntligen dags för seriepremiär mot AFK Linköping. Viktigt att vi går ut med fult fokus och tilltro till vår matchplan. I och med att vi numera spelar i division 2 blir det prioritet att i uppträder som ett starkt kollektiv oom vi ska lyckas ha framgångar. Inget utrymme finns för dåliga arbetsinsatser, det tummar vi inte på. Samtidigt hoppas vi på att laget skapar utrymme för kreativitet i offensiv riktning. Dagens motståndare AKF spelar en snabb fotboll med speed och ett aggressivt presspel. Vi har respekt för alla motståndare i serien och kommer anta utmaningen att hantera det på ett positivt sätt° Vi har endast en spelare i befintliga truppen skadad i Jabir - som förhoppningsvis kan ansluta i spel till omgång 2. Tillsammans mot en fin säsong!"


Truppen i sin helhet:

Målvakter
Simon Röde
Ahmed Allo

Försvarare:
Mårten Nordbeck
Philip Gustavsson
Sebastian Ludzik
Pedram Talebi
Linus Karlsson
Naramsin Akdemir

Mittfältare:
Ricardo Gray
Andreas Holmberg
Filip Lindmark
Mathias Jung

Forwards/Ytter
Mani Tourang (C)
Jesper Carlsson
Erik Hoang
Joel Matikka
Jesper Jörnvik
Charles Simba

Avspark 17:00 idag på Stadshagens IP!
Vi ses där!

Ps. Självklart så dricker vi Norr i omklädningsrummet. Viktigt med vätskebalans!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss