Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Gameday! Avspark 19:00 på Stadshagens IP
mån 2019-04-22 | Simon Brännström

Ikväll är det dags för omgång tre i Division 2 Södra Svealand. 19:00 är det avspark mellan FC och Armeniska-Syrianska. FC jagar sin första vinst och har en stark trupp, trots ett antal manfall. Jabir Abdihakim är tillbaka från skada och kan göra debut, även Jesper Carlsson är åter.

Coach Johan Mjällby är revanschsugen:
"- Efter lite påskledighet väntar Arameiska på Stadshagen. En fin utmaning mot ett disciplinerat lag med flera individuellt skickliga spelare. Vi har inte haft den poängskörd vi hoppats på så här långt, men samtidigt är det små marginaler och med mindre misstag kunde vi stått på full pott. Men verkligheten är en poäng och vi siktar på första segern. Vi har Jabir tillbaks i matchtruppen och med en eventuell seriedebut, dock är Jesper Jörnvik, Joel och Mani fortsatt indisponibla. Detta ger möjligheter för andra spelare att ta chansen. Vi kör på tillsammans."

Alan Arslan blev klar förra veckan, och gjorde debut mot Assyriska med bravur. Idag kan han få göra sin första match på hemmaplan, och Johan Mjällby kommenterar övergången följande;
"- Alan har rutin som laget behöver, är väldigt spelskicklig med god teknik. Han har direkt visat att han är en ledare på plan och kommunicerar och dirigerar sina lagkamrater. Detta är en spelare som vi i ledarstaben kan använda som en förlängd arm ute på plan. Som mittback är dock hans viktigaste egenskap att försvara och det klarar han med bravur."

Truppen:

Målvakter:
Simon Röse
Ahmed Allo

Försvarare:
Sebastian Ludzik
Mårten Nordbeck
Naramsin Akdemir
Alan Arslan
Philip Gustavsson
Linus Karlssson
Hampus Wulff

Mittfältare/Forwards
Taner Kocak
Erik Hoang
Mathias Jung
Charles Simba
Jabir Abdihakim
Ricardo Gray
Filip Lindmark
Jesper Carlsson
Linus Hallström


Avspark: 19:00 på Stadshagens IP - Inträde 50 kr.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss