Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Intervju med FC-legendaren Tomas Färnqvist
tors 2019-05-02 | Simon Brännström

Tomas Färnqvist, ett duschgodis som endast Daniel Didrik kan matcha. Tomas som spelade i nummer #6 sedan starten i division Sju, är en sann legend. Med ett enormt hårt jobb, och två fina fötter, så var han match efter match en avgörande faktor till alla vinster. En poängmaskin. När FC klev upp till division 3, fanns tyvärr inte tiden kvar - vi försökte, men hans Copa Mundial skulle prompt upp på hyllan. Vi hade aldrig varit där vi är idag utan Färna. Stort tack till allt du har gjort, och stort tack till den du är!


b]Vad gör du idag?[/b]
Idag kränger jag kläder och driver butik med förhoppning om fler butiksöppningar.

Hur kom det sig att du hamnade i FC?
Två benknäckare och legender vid namn Fredrik Olander och Andreas Björk drog med mig på FC:s första träning någonsin. Sen var det inget snack om vilket lag man vill representera

Bästa fotbollsminne från din tid i FC?
Oj, det finns många. Men första hemmapremiären på Kristinebergs IP kommer alltid stå högt. Tifot, laget, vinsten och festen gör den dagen oförglömlig.

Hur tror det går för FC denna säsong?
Efter att ha sett ett par matcher i inledningen av säsongen ser man att spetsen finns. Får vi pusselbitarna på plats är vi garanterat topp 3 i höst.

Hur slutar kommande Krillanpremiär mot Tyresö FF tror du?
Tror alltid på FC-vinst. Ödmjukt 4-0.

VIll man träffa Tomas Färnqvist och få en peak på ett sant Showercandy, eller bara en liten autograf så är han självklart på matchen nu på lördag.

Avspark: 14:00
Kristinebergs IP
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss