Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Tyresö FF! Kristinebergs IP har öppnat!
fre 2019-05-03 | Simon Brännström

Imorgon är det äntligen dags för Kristinebergs IP! Gräset är grönare än på länge, och vi ska få spela vår första match i division 2 på Krillan. Motståndare är Tyresö FF. FC kommer från en mycket bra match borta mot Huddinge IF. Tyvärr fick vi bara med oss en poäng, trots väldigt många lägen att avgöra på. Imorgon ska vi ta revansch från i fjol, då Tyresö spurtade förbi oss på slutet av säsongen och tog hem seriesegern. Nu har vi tre raka matcher utan förlust, och imorgon ska vi fortsätta på den vägen. Avspark 14:00!


Motståndarkollen:
Tyresö FF har 1400 medlemmar med fotbollsverksamhet i Tyresö kommun från 5 år och uppåt. Vi deltar med c:a 80 lag i seriespel, bland annat S:t Erikscupen. Vi siktar på att under 2019 ha mer än 100 lag aktiva i seriespel.

Vi bedriver både bredd och elitverksamhet. För de allra yngsta har vi vår fotbollsskola och för de äldsta deltar vi i division 2 på herrsidan och i division 1 för damer.

Tyresö har hittills spelat ihop fyra poäng, där vinsten mot Newroz är den stora skalpen. Det är ett relativt ungt lag vi får möta imorgon, men även ett väldigt hårt jobbande och disciplinerat lag. I fjol vann vi på Krillan med 5-0 men förlorade borta med 2-1, så gör vi inte det vi ska - kommer vi bli straffade direkt.


Truppen:
Mjällby och hans tränarstab presenterar truppen ikväll.

MATCHINFO:
FC Stockholm - Tyresö FF
Avspark:14:00
Kristinebergs IP
Inträde 50kr.Dagens matchvärd - Benjis
Lördagens matchvärd till Krillanpremiären är restaurangen Benjis. Denna mysiga restaurang på Kungsholmen bedrivs av Arbetskamraterna Stockholm AB som är vår spelare Love Lidströms egna företag. Arbetskamraterna jobbar med att skapa arbetstillfällen för personer med funktionsnedsättning. Deras idé och vision är att både förmedla arbetskraft till företag samt bygga upp en egen verksamhet där de anställer personer med funktionsnedsättning.

Benjamnin "Benji" Balsom som restaurangen är döpt efter är en av de med funktionsnedsättning som arbetar på restaurangen och som hjälper Love om dagarna att bedriva verksamheten. Vi fick en liten pratstund med Benji som hade korta men säkra svar.

Varför valde du att sponsra FC inför säsongen 2019?
För att Love (Lidström) spelar där. Han är kung.

Vad tror du om FCs första säsong i division II?
FC kommer att vinna serien!

Hur tror du att Krillanpremiären mot Tyresö FF slutar?
FC vinner med 9-0.

Om Benjis
Benjis är ett relativt nyöppnat ställe då dörrarna öppnades för allmänheten under februari 2019 på adressen Kungsholmsgatan 11. Hos Benjis kan du avnjuta en härlig lunch och dricka nybryggt kaffe. På torsdagar och fredagar är det AW mellan kl. 16.00-22.00 och då kan du unna dig en kall bira eller ett gott glas vin.

COOLBET – VÅR BETTINGPARTNER
Hos vår bettingpartner Coolbet hittar du fina odds inför helgens omgång av Division 2 Södra Svealand: https://www.coolbet.com/sv/odds/fotboll/sverige/div-2-sodra-svealand

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss