Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Intervju men FC-legendaren Daniel Didrik
tors 2019-05-16 | Simon Brännström

Det var på Old Trafford som det myntades. Shower Candy. Daniel Didrik hade precis åkt ut semifinalen i där han hade representerat Sverige i VM i Five-a-side. Sverige delade omklädningsrum med Sydkorea, och när Didrik steg ut ur duschen lade sig en tystnad över rummet. I hörnet hördes en viskning. ”Wow. Shower Candy” och en legend var född.

Daniel Didrik var en fantastisk spelare för FC. Både på och utanför planen. Vi hoppas fortfarande att han kommer tillbaka på ett eller annat sätt.

Tack för allt Diddi. Du är inte bara FCs snyggaste spelare genom tiderna du är snäll också.

Vad gör du idag?
Jobbar och tränar sonen (Kanske en potentiell FC spelare om några år).

Hur kom det sig att du hamnade i FC?
Hade ”lagt” av när jag fick frågan av (tror det va av Simon Brännström) att komma till Stockholms roligaste/snyggaste och det mest målinriktade lag. (Vi ska till CL).

Bästa fotbollsminne från din tid i FC?
Svårt att plocka ut något specifikt men det måste nog vara när jag hängde på en ”fullsatt” Stockholms stadion mot FC Andrea Doria.


Hur tror det går för FC denna säsong?
Topp 3

Hur slutar lördagens batalj mot Newroz FC tror du?
3-1
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss