Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför Assyriska - och grymma matchodds från Coolbet!
ons 2019-05-29 | Simon Brännström

Imorgon är det stormöte på Kristinebergs IP! Assyriska FF gästar FC på Kristinebergs IP. Ett år innan FC grundades kvalade Assyriska upp till Allsvenskan med deras stjärna Göran Marklund på Stockholm Stadion mot Djurgårdens IF. Imorgon möts våra vägar för första gången på fotbollsplanen. Det känns stort att möta ett lag som Assyriska. Imorgon kommer en intervju med denna Ashur! Håll utkik!

FC kommer med en väldigt bra form, med tre raka segrar och sju raka matcher utan förlust. Imorgon kommer det garanterat bli en svår match mot ett bra lag. Avspark är 19:00 trots den röda dagen. Det utlovas sol, och en härlig batalj.

Vi ses imorgon på Kristinebergs IP!

Motståndarkollen:
Assyriska ligger för närvarande på tionde plats i tabellen, och kommer från en förlust med 4-2 mot serieettan IFK Haninge. Assyriska ramlade i fjol ner från Division 1 Södra.


Morgondagens Matchvärd: - Coolbet

Dagens matchvärd är vår coolaste sponsor, nämligen Coolbet. De är en av våra guldsponsorer och även vår bettingpartner. FC och Coolbet har ett djupt samarbete där vi tillsammans har skapat ”Coolbetligan” där FC-spelare plockar poäng efter varje match och ”Coolaste liraren” utses. Spelaren med flest poäng i slutet av året vinner ett fint pris i samarbete med Coolbet.
Coolbets slogan är: Stay Cool. Bet Responsibly. Tillsammans med FC blir den slogan: Stay Cool. Believe in FC.

Vi träffade Emil Nordström som är PR & Communications Manager hos Coolbet där han fick svara några fina frågor inför sitt matchvärdskap i fajten mot Assyriska FF på torsdag.

Varför valde ni att sponsra FC inför säsongen 2019?
-Det kändes som ett självklart val. Dels baserat på den oerhört inspirerande resan de gjort och fortfarande gör. Samt den fina kontakt vi fick med klubben.

Vad tror du om FCs chanser som nykomlingar i division II?
-Vi tror stenhårt på FC och hoppas givetvis att utmanar i toppen redan i år. Förhandsoddsen som vi på Coolbet tog fram visade på en mittplacering i tabellen. Vi har gärna fel i den aspekten och hoppas som sagt att FC kan överraska redan i år. Det viktigaste är att klubben fortsätter utvecklas och vi tror inom några år på nya höjder.

Hur tror du att kommande match mot Assyriska FF slutar?
Här blir det vinst. Efter en något oväntad start på säsongen börja man få ordentlig fart på grejerna nu. Vi ser framförallt matchen mot Newroz som ett styrkebesked och hoppas den stabila trenden fortsätter. Vårt tips blir 3-1 till FC. Vad oddsen ger för just det slutresultatet får vi återkomma till men matchoddset 9.99 (odds släpps under dagen) gånger pengarna känns bra.

Om Coolbet
Coolbet strävar efter att vara ett rättvist, personligt och öppet företag som delar information du knappast hittar på någon annan spelsajt. Coolbet vill förbättra våra kunders kunskap för onlinespel, ständigt fokusera på produktutveckling och innovation samt sätta en ny standard för ansvarsfullt spelande.

Du kanske är nyfiken på hur namnet Coolbet kom till. Vi valde det av två orsaker. Dels är det kort och i princip omöjligt att glömma. Och dels vill vi att våra kunder ska hålla sig coola och spela ansvarsfullt. Det senare understryker vi också i vår slogan: Stay Cool. Bet Responsibly


MATCHINFO:
FC STOCKHOLM – Assyriska FF
Inträde: 50kr - barn självklart gratis.
19:00 – KRISTINEBERGS IP


COOLBET – VÅR BETTINGPARTNER
Hos vår bettingpartner Coolbet hittar du fina odds inför helgens omgång av Division 2 Södra Svealand: https://www.coolbet.com/sv/odds/fotboll/sverige/div-2-sodra-svealand
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss