Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför Södertälje FK - FC Stockholm
lör 2019-06-08 | Simon Brännström

Efter att spelat lika mot Haninge i förra omgången på bortaplan, en match som slutade 1-1, med favör till FC. Första halvek var en jämn sådan, där FC var det mest spelförande laget, och tog även ledningen i matchen. Genom ett snyggt nickmål av Filip Lindmark. Imorgon väntar seriejumbon Södertälje FK på bortaplan. Avspark är 15:00 på Östertälje IP.


Motståndarekollen:

Södertälje har haft en tuff start på säsongen, trots bra spel i många matcher har poängen uteblivit. Endast två poäng har de lyckats skrapa ihop. Dock är det ingen risk för underskattning då det är ett bra lag. Senast matchen förlorade de mot Assyriska med 4-1. Det är från Södertälje som vår högerback Narmasin Akdemir anslöt från. Tyvärr drog han på sig sin tredje varning i matchen mot Haninge och är avstängd.


Läget i truppen
Nu har det börjat ljusna igen. Mehdi, är tillbaka, och även Jabir Abdihakim. Två viktiga offensiva spelare, som saknades mot Haninge. Mani Tourang är även han snart tillbaka, och det är just nu endast långtidskadade Jörnvik, Hoang och Matikka som det kommer dröja innan vi får se i spel igen.


Frågor till Sportchef Stefan Elfver:

- Poäng senast mot seriefavoriten Haninge, det måste kännas bra för dig och laget?
Väldigt skönt med poängen i Haninge sist. Trots att vi nära att knipa segern i slutet, med två jättechanser. Vi har en riktigt bra känsla i truppen just nu. Tråkigt med våra skador på våra nyförvärv Jörnvik och Matikka, men väldigt härligt att se att Mani snart är tillbaka. Honom har vi saknat hela säsongen.
Nu är även Mårten tillbaka efter sin sjukdom senast, och ger en trygghet. Men sammanfattat är att det är en riktigt härlig feeling i laget just nu. Man märker verkligen att det är tillsammans vi ska göra det.


- Match imorgon mot Södertälje. Feeling? Och med tanke på skadorna, ska ni ta in någon mer spelare?

Imorgon kommer det bli en tuff match, mot ett bra Södertälje. De är bollskickliga och offensivt farliga. Att de inte har mer än två poäng är väldigt underligt.
Med tanke på att vi har så många skador, och att vissa spelare har lämnat under säsongen så kommer vi kanske ta in en eller två spelare till nu under säsongen. För att spetsa till truppen och öka konkurrensen ytterligare. Vi har ju ingen ungdomssektion sm vi kan lyfta in spelare ifrån.

Truppen:

Målvakter
Simon Röse
Ahmed Allo

Försvarare:
Philip Gustavsson
Linus Karlsson
Alan Arslan
Sebastian Ludzik
Mårten Nordbeck (C)


Mittfältare/Forwards
Rasmus Mattsson
Hampus Wulff
Ricardo Gray
Filip Lindmark
Mathias Jung
Jabir Abdihakim
Taner Kocak
Mahdi Hachemaoui
Andras HolmbergMATCHINFO:
Södertälje FK - FC Stockholm
Arena: Östertälje IP
Avspark: 15:00


COOLBET – VÅR BETTINGPARTNER
Hos vår bettingpartner Coolbet hittar du fina odds inför helgens omgång av Division 2 Södra Svealand: https://www.coolbet.com/sv/odds/fotboll/sverige/div-2-sodra-svealand
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss