Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Intervju med FC-legendaren Jerry Månsson
tors 2019-06-13 | Simon Brännström

Jerry Månsson kan ha varit Sveriges snabbast fotbollspelare, han är garanterat fortfarande Sveriges starkaste trots några över medel. Han kom om till FC med en hunger och fantastiskt engagemang och var en stor del i uppflyttningen det året.
Han är och kommer alltid vara en FC-legend.
Vad gör du idag?
Jag jobbar som CEO på ett it-bolag som heter Devinix.

Hur kom det sig att du hamnade i FC?
Jag känner massor av legender i detta lag, och tycker att deras hunkiga approach där dom på min tid fokuserade på snygga killar med skön stil istället för skills, passade perfekt in på mig när jag var i slutet av min karriär och bäst före datumet var ute.

Bästa fotbollsminne från din tid i FC?
Varje tillfälle i duschen med världens sexigaste människa Love Lidström.

Hur tror det går för FC denna säsong?
Med Johan Mjällby vid rodret som för övrigt var ett monster på planen och som det gjorde väldigt ont att möta i närkampsspelet, så kan det inte gå fel hoppas såklart på en serieseger.

Vad tror du att toppmatchen mot Enskede IK, hur slutar den?
FC vinner med 2-1

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss