Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Enskede IK
fre 2019-06-14 | Simon Brännström

Imorgon är det dags för ännu en tuff match för FC Stockholm! Hemma på Krillan så kommer topplaget Enskede IK på besök. I senaste matchen tog FC revansch mot Södertälje FK och tvålade dit dem med 2-0 borta i Östertälje. Morgondagens match blir betydligt svårare. Det är en så kallad "sexpoängs" match, och vid vinst för FC så kommer det endast skilja en poäng mellan lagen.


Motståndarekollen:

Enskede med AIK-profilen Kenny Pavey i spetsen, har gjort en bra säsongsinledning i Division II Södra. Idagsläget ligger de på en andra plats, två poäng bakom Haninge och fyra poäng före FC. Senaste matchen slutade 0-0 och spelades mot Assyriska IK.

Truppen:

Truppen tas ut under fredagskvällen, och presenteras på lördag förmiddag.Morgondagens matchvärd - Coolbet

Dagens matchvärd är vår coolaste sponsor, nämligen Coolbet. De är en av våra guldsponsorer och även vår bettingpartner. Coolbet skiljer sig från övriga spelbolag då deras fokus ligger på transparens då de t.ex. visar statistik på vad spelare faktiskt har spelat inom olika sporter. De är även lite unika i sitt slag då de har egna oddssättare och kör inte något automatiserat upplägg som vissa andra aktörer, vilket gör att deras odds ofta är höga och rykande färska på spelmarknaden.

Coolbets slogan är: Stay Cool. Bet Responsibly. Tillsammans med FC blir den slogan: Stay Cool. Believe in FC.


Varför valde ni att sponsra FC inför säsongen 2019?
Vi fick fin kontakt med laget och dess ledning tidigt på försäsongen. Den inspirerande resan FC gjort har ekat i fotbollssverige och vi ville gärna var en liten del av den fortsatta utvecklingen.

Vad tror du om FCs chanser som nykomlingar i division II?
Förhandsoddsen som vi på Coolbet tog fram visade på en mittplacering i tabellen. Vi har gärna fel i den aspekten och hoppas som sagt att FC kan överraska redan i år. Det viktigaste är att klubben fortsätter utvecklas och vi tror inom några år på nya höjder.

Hur tror du att kommande match mot Enskede IK slutar?
Vi är på plats med Coolbet Tour och hoppas kunna bidra med lite extra stämning inför och under match. Enskede är favoriter och blir en tuff motståndare men tillsammans ska vi fixa tre poäng. Vinst för FC Sthlm ger 2,85 gånger pengarna, det känns bra. En tuff match med lite mål känns rimligt så spelet Under 2,5 mål till oddset 2,22 är spännande också.


Om Coolbet
Coolbet strävar efter att vara ett rättvist, personligt och öppet företag som delar information du knappast hittar på någon annan spelsajt. Coolbet vill förbättra våra kunders kunskap för onlinespel, ständigt fokusera på produktutveckling och innovation samt sätta en ny standard för ansvarsfullt spelande.

Du kanske är nyfiken på hur namnet Coolbet kom till. Vi valde det av två orsaker. Dels är det kort och i princip omöjligt att glömma. Och dels vill vi att våra kunder ska hålla sig coola och spela ansvarsfullt. Det senare understryker vi också i vår slogan: Stay Cool. Bet Responsibly.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss