Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Truppen till Assyriska IF
lör 2019-06-29 | Simon Brännström

Idag är det dags för vårens sista hemmamatch innan uppehållet. Assyriska IF står för motståndet och matchen ramas in genom att det är vår allas Love Lidströms sista match.
Johan Mjällby har tagit ut en slagkraftig trupp.


”Johan Mjällbys tankar”

Halva serien är avklarad och i nuläget har vi en väldigt bra position som tabelltvåa, vilket är klart över förväntan som nykomling ! Serien är oerhört jämn och vårt fokus är att fortsätta vara ödmjuka med laget före jaget ! Jag är oerhört stolt över spelarna som med fantastiska arbetsinsatser, lagsamarbete och drivkraft klarat av de stundtals tuffa tider vi har haft med skador/sjukdomar ! Starkt av gruppen ! Det finns stor utveckling kvar dessutom, så vi har ambition att fortsätta göra saker rätt på och utanför plan ! Matchen mot ett väldigt starkt och kompetent Assyriska IF blir en ny utmaning, men vi går in till matchen med ett väldigt bra självförtroende utan att göra avkall på att det blir en svår uppgift ! Dessutom är matchen speciell med att en av FCs historiskt bästa spelare, Love Lidström, beslutat sig för att hänga skorna på hyllan. En härlig karaktär, begåvad spelare, som gett klubben otroligt mycket på alla plan ! Vi siktar på att tacka av honom med seger !


Truppen:

Målvakter:
Simon Röse
Isaac Hellström

Försvarare:
Mårten Nordbeck
Linus Karlsson
Sebastian Ludzik
Alan Arslan
Naramsin Akdemir

Mittfältare/forwards
Love Lidström <3
Pedram Talebi
Mathias Jung
Ricardo Gray
Andreas Holmberg
Rasmus Mattsson
Taner Kocak
Filip Lindmark
Jabir Abdihakim
Mahdi Hachemoui
Jesper Carlsson

Vi ses 14:00! Ser FCs sista match innan uppehållet, kramar Love Lidström och mår riktigt bra!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss