Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför Arameisk Syrianska - FC Stockholm
fre 2019-08-02 | Simon Brännström

Imorgon drar säsongen igång på riktigt. Förra helgen så spelade vi en träningsmatch mot Tullinge TP som spelar i Division 3 Södra Svealand. Det blev en vinst med 5-1, och islossning för Jabir Abdihakim som gjorde fyra mål. Något som var än mer glädjande var att lagkapten Mani Tourang gjorde comeback efter sin hjärnskakning från första omgången. Det var en pigg och spelsugen kapten som dominerade på plan. Vilket bådar gott inför hösten – redan imorgon är han med på plan igen!

Även vårt nyförvärv Adrian Hamidi debuterade på mittfältet och spelade 90 minuter i sommarhettan. Det är en väldigt klok och kreativ mittfältare som FC har knytit till sig.
I vintras fick FC in spelaren Joel Matikka som anslöt från division 1-laget Sollentuna FK. Hela våren förstördes dock av en korsbandskada – men nu är han äntligen tillbaka i träning och kommer vara en efterlängtad injektion till höstens jakt på Division I.

Imorgon väntar en tuff bortamatch, förmodligen en av de svåraste under hela året. Arameisk Syrianska på bortaplan, ute i Hallunda på Brunna IP. Avspark är 16:00.


Truppen:

Målvakter
Simon Röse
Isaac Hellström

Försvarare
Alan Arslan
Mårten Nordbeck
Naramsin Akdemir
Sebastian Ludzik
Philip Gustavsson
Linus Karlsson

Mittfältare/Anfallare
Mani Tourang ©
Rasmus Mattsson
Hampus Wulff
Pedram Talebi
Linus Hallström
Filip Lindmark
Adrian Hamidi
Taner Kocak
Mahdi Hachemoui
Jabir Abdihakim


Motståndarkollen
Arameisk-Syrianska kultur- och idrottsföreningen i Norsborg är en av Botkyrkas största föreningar. De har drygt 2000 medlemmar varav omkring 1500 av dessa är i åldern 3-25 år. Föreningen har sitt säte i Norsborg Centrum, där den största delen av verksamheten genomförs.

I fjol ramlade A/S ner från Division I. I år har de blandat och gett och ligger idag på en nionde plats i tabellen. Senaste matchen blev en förlust mot Motala hemma på Brunna IP med 0-1. I våras gjorde de även ett tränarbyte och in kom Kaj Andersson för att bryta den negativa trenden.

Vårens möte slutade med en 3-1 seger till FC. En match FC vände efter att A/S gjorde mål efter 30 sekunder.

MATCHINFO:
Arameisk Syrianska – FC STOCKHOLM
16:00– BRUNNA IP
COOLBET – VÅR BETTINGPARTNER
Hos vår bettingpartner Coolbet hittar du fina odds inför helgens fotbollsmatcher! Allt från internationella toppodds, till fina odds i Sverige. https://www.coolbet.com/sv/odds/fotboll/sverige/
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss