Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Truppen och Mjällbys tankar
lör 2019-08-03 | Simon Brännström

Idag drar vi äntligen igång. Avspark 16:00 på Brunna IP ute i Hallunda. Det mest glädjande är att vi har Mani Tourang tillbaka, och som har sett väldigt fin ut senaste träningsveckan.
Även att Jabir Abdihakim fick det att lossna i träningsmatchen mot Tullinge TP och gjorde fyra mål i matchen känns lovande.


Truppen har även en debutant i Adrian Hamidi som är ett mycket spännande nyförvärv.

Johan Mjällbys tankar inför matchen:
” Dags för höstsäsongsstart efter välbehövlig sommarledighet med bortamatch mot Arameiska. Alltid svårt att sia vart vi och motståndarna står formmässigt med lite förändringar i alla lags trupper. Vi är nöjda med vår placering i tabellen, men prestationsmässigt kunde vi ha avslutat våren på ett bättre sätt. Dock är jag full av beundran över spelarnas arbetsinsatser under våren med tanke på att vår träningsfrekvens är lägre än majoriteten av våra seriekonkurrenter. Målsättningen för hösten är att förbättra vårt kollektiva anfallsspel och få en ännu bättre balans mellan anfall/försvar. Bonus är att det ser ut som vi kan få tillbaks spelare från en tidigare diger skadelista, vilket gör konkurrensen än bättre. Jag är övertygad att om vi arbetar hårt tillsammans att förutsättningarna för en positiv höst väntar. Men det är en extrem jämn serie, så det finns inte utrymme för dippar i våra prestationer om vinsterna ska trilla in! Vi kämpar!”


Truppen:

Målvakter
Simon Röse
Isaac Hellström
Försvarare
Alan Arslan
Mårten Nordbeck
Naramsin Akdemir
Sebastian Ludzik
Philip Gustavsson
Linus Karlsson

Mittfältare/Anfallare
Mani Tourang ©
Rasmus Mattsson
Hampus Wulff
Pedram Talebi
Linus Hallström
Filip Lindmark
Adrian Hamidi
Taner Kocak
Mahdi Hachemoui
Jabir Abdihakim

MATCHINFO:
Arameiska Syrianska – FC STOCKHOLM
16:00– BRUNNA IP
COOLBET – VÅR BETTINGPARTNER
Hos vår bettingpartner Coolbet hittar du fina odds inför helgens fotbollsmatcher! Allt från internationella toppodds, till fina odds i Sverige. https://www.coolbet.com/sv/odds/fotboll/sverige/
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss