Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Huddinge IF
fre 2019-08-09 | Simon Brännström

Imorgon 14:00 i klassiskt sommarväder kommer Huddinge IF på besök till Kristinebergs IP. FC kommer från en oavgjord match borta mot Arameisk Syrianska som fortarnde känns sur. Då FC tar ledningen i 85:e minuten men släpper in kvitteringen på stopptid. Fast nu ska den matchen släppas - och full fokus på Huddinge IF!
Vårmötet slutade 1-1 och det är fortfarande märkligt hur den kunde sluta så. För det var en av de bästa matcher FC spelat i år, och med över femton klara målchanser, där både, ribba, stolpe, målvakt och ett och annat dåligt avslut stod ivägen så ville inte bollen in. I morgon ska vi ta revansch.


Motståndarkollen
Huddinge IF kommer från en hemmaförlust mot Assyriska FF, och är indragit i bottenstriden med totalt 19 poäng inspelade. De har satsat under sommaren och tagit in fyra nya spelare. I våras valde de även att sparka tränare Johan Lönn. Huddinge behöver verkligen vinna imorgon för att inte dras in allt för djupt i bottenstriden.


Truppen:
Det är glädjande att se att Ricardo Gray är tillbaka i laget. Vi har även Joel Matikka tillbaka i full träning, och kommer snart vara klar för spel. Det är som ett superförvärv vi får. Imorgon saknas Mårten Nordbeck som är bortrest, och Mathias Jung som forfarande har känning i ljumsken.
Erik Hoang och Jesper Jörnvik är fortfarande långtidskadade och kommer förmdligen inte kunna spela under hösten heller. Oerhört ledsamt och de är oerhört saknade.
Annars har vi ett skadefritt lag - vi har även gjort klart med en ny spelare och kommer presenterar honom inom kort.

Målvakter
Simon Röse
Isaac Hellström

Försvarare
Alan Arslan
Naramsin Akdemir
Sebastian Ludzik
Philip Gustavsson
Linus Karlsson
Pedram Talebi

Mittfältare/Anfallare

Mani Tourang (K)
Rasmus Mattsson
Hampus Wulff
Ricardo Gray
Linus Hallström
Filip Lindmark
Adrian Hamidi
Taner Kocak
Mahdi Hachemoui
Jabir Abdihakim

Dagens matchvärd - Eckerö Linjen
Eckerö Linjen är en ny bekantskap för FC och är inför säsongen 2019 en av matchsponsorerna som agerar matchvärd i samband med att FC spelar hemmamatch på Krillan.

Eckerö Linjen är en generös matchvärd som tillsammans med FC vill skapa en publikfest i morgondagens match mot Huddinge IF. Därför bjuds alla åskådare som tar sig till Krillan på en fri kryssning till Åland. Eckerö Linjen kommer att finnas på plats och dela ut vouchers till samtliga besökare. Detta kanske "annorlunda" och speciella erbjudande uppmärksammades av media: https://alltomstockholm.se/sport/fotbollsklubben-askadare-kryssning/

Dessutom pågår en tävling på Facebook där du kan vinna en kryssning med måltid för två personer värde ca. 700 kr. Tävlingen hittar du här: https://www.facebook.com/Fcstockholm/

Vi träffade Erik Moberg som är Försäljningschef på Eckerö Linjen och han fick svara på några klassiska frågor gällande samarbetet.

Varför valde ni att sponsra FC inför säsongen 2019?
2019 blev Eckerö Linjen nyfikna på den satsningen som görs av FC Stockholm. Vi hoppas matchvärdeskapet imorgon mot Huddinge faller väl ut och att åskådarna får ett värde av att vi är på plats.

Vad tror du om FCs chanser som nykomlingar i division II?
Med tanke på placeringen för tillfället, drygt halvvägs in i serien, känns det som de har riktigt bra chanser att komma ikapp och varför inte överst när serien är slut? Vinst och ett kryss hittills mot de två lagen ovanför i serien är bra jobbat! Man är trots allt nykomlingar, som sagt.

Hur tror du att matchen mot Huddinge IF på lördag slutar?
Det ska bli kul att vara på plats och se matchen live, tror FC vinner med 2-0!


Om Eckerö Linjen
Eckerö Linjen är en färjeoperatör på rutt mellan Eckerö på Åland och Grisslehamn i Sverige. Eckerö Linjen är ett bolag som ingår i Eckerökoncernen och koncernen består av fem dotterbolag; Birka Cruises, Eckerö Line, Eckerö Linjen, Eckerö Shipping och Williams Buss. Dessa dotterbolag bedriver olika verksamheter så som passagerar- och bilfärjetrafik på Ålands hav, kryssningstrafik på finska viken och mellan Stockholm och Mariehamn, frakttrafik mellan Östersjön och kontinenten samt busstrafik på Åland.MATCHINFO:
FC STOCKHOLM - HUDDINGE IF
AVSPARK: 14:00
ARENA: Kristinebergs IP
INTRÄDE: 50kr för alla över 18.
COOLBET – VÅR BETTINGPARTNER
Hos vår bettingpartner Coolbet hittar du fina odds inför helgens fotbollsmatcher! Allt från internationella toppodds, till fina odds i Sverige. https://www.coolbet.com/sv/odds/fotboll/sverige/


Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss