Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför Tyresö FF - FC Stockholm
tors 2019-08-15 | Simon Brännström

Efter en fruktansvärd förlust hemma mot Huddinge i helgen så börjar vi om på nytt. Nu på lördag är det ännu en revansch att kräva. Vi ska ta oss till Tyresö, och möta Tyresö FF på lördag. I våras blev det 0-0 hemma på Krillan. Trots förlusten senast så lever serien i högsta grad, och kvalplatsen till Division I ligger inom räckhåll. Men en vinst på lördag är väldigt behövligt.


Motståndarkollen
Tyresö ligger idag på en elfteplats med 20 poäng inspelat. Senast kommer de från en svår bortamatch mot Assyriska FF, en match som slutade 1-1. Efter att Assyriska kvitterat i den andra halvleken. Trots skillnaden i tabellen så vet vi att Tyresö är ett lag som är väldigt svårslaget.

Tankar från sportchef Stefan Elfver
- Det var en jäkligt jobbig förlust förra helgen. Det är aldrig okej att förlora med 4-1 hemma. Trots att siffrorna kanske inte gör matchen rättvis. Men än en gång är det individuella misstag som kostar oss poäng. Och i andra halvlek så springer vi inte för varandra. Det var en viktig väckarklocka för oss. Ingenting kommer gratis i den här serien och vi får aldrig sluta springa. Nu har vi haft en grym träningsvecka och är fullkomligt säker på att det är ett pånyttfött FC vi kommer se på lördag. Som tur är så har även resultaten i serien gått lite vår väg, så allt lever. Det blir en spännande höst.

Truppen:
Truppen tas ut efter torsdagens träning, och presenteras senare.

MATCHINFO:
Tyresö FF – FC Stockholm
AVSPARK: 14:00 Lördag 17:e aug
ARENA: Tyresövallen 1
COOLBET – VÅR BETTINGPARTNER
Hos vår bettingpartner Coolbet hittar du fina odds inför helgens fotbollsmatcher! Allt från internationella toppodds, till fina odds i Sverige. https://www.coolbet.com/sv/odds/fotboll/sverige/Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss