Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Intervju med vår allas Elias Storm, en sann legend.
tors 2019-08-22 | Simon Brännström

När FC grundades hösten 2010, och skulle spela sin första match våren 2011 så sattes nivån på värvningar direkt. Elias Storm som hade SM-guld med Djurgården, och var fortfarande aktiv i sin professionella karriär togs in från Sirius. Elias var ett föredöme, han missade inte en träning, inte en match och var en given ledare. Tyvärr fick han en skada 2014 på försäsongen som ledde till en alldeles för tidig pensionering. Vi är säkra på att om det inte hade hänt, hade han fortfarande burit kaptensbindeln och varit navet i laget.

Elias – tack för allt, tack för du trodde på oss 2011 och hjälpte oss genom seriesystemen. Vi hade förmodligen aldrig kommit så långt utan dig!


Vad gör du idag?
Jobbar som arbetsledare på PEAB.

Hur kom det sig att du hamnade i FC?
Andreas "Adde" Björk, Fredrik Olander och Lillen (Stefan Elfver) tyckte att jag skulle börja spela i deras nystartade FC Stockholm. Efter en presentation och lite tjat skrev jag på. Vilket jag aldrig ångrat en sekund!

Bästa fotbollsminne från din tid i FC?
Det är många, men måste jag välja ett är det nog firandet av seriesegern i division 7.

FC är ett av lagen som är inblandade i jakten på en plats till division 1, hur tror det går för FC?
Hoppas och tror att laget kommer tvåa i tabellen och grejar kvalet!

Hur går lördagens match mot Värmbols FC? tror du?
Resultatet blir 3-0

På lördag är det hemmamatch mot Värmbol. Avspark 14:00 på Kristinebergs IP. SES DÅ!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss