Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Värmbol FC
fre 2019-08-23 | Simon Brännström

Efter den tuffa inledningen på höstsäsongen, så vände det äntligen i förra omgången när FC slog Tyresö FF på bortaplan med 4-1. Mahdi Hachemaoui gjorde två av målen och har kommit igång ordentligt nu. Idag väntar ett Värmbol FC som ska gästa Kristinebergs IP. Vårmötet var jämnt, tills FC lade in en högre växel i slutet av matchen och drog ifrån i målprotokollet - även den matchen slutade 4-1 till FC.


Motståndarkollen
Värmbol kommer från en förlust hemma mot Assyriska FF med 3-1. De har 21 poäng inspelat, och börjar bli indraget i bottenstriden med fem poäng ner till negativt kval.Dagens matchvärd - Happy Boss (HB)
Dagens matchvärd är ett kärt återseende och ingen mindre än en av våra huvudsponsorer, nämligen Happy Boss. HB var tidigare under säsongen matchvärd när FC mötte Newroz på Krillan, vilket innebär att HB har en bra facit inför dagens matchvärdskap. För er som inte redan vet så är HB inför säsongen 2019 huvudsponsor till FC, något vi är mycket glada över. För Happy Boss är det viktigt att göra företagskunder nöjda med sin vardagar, och FC har de gjort väldigt nöjda, vi är väldigt happy med Happy B.

Vi fick en kort pratstund med Axel Nilsson som är Account Manger hoss Happy Boss. Axel kommer att finnas på plats idag på Krillan för att se FC ta sig an Värmbols och dela ut matchens bästa spelare i respektive lag.

Andra gången ni är matchvärd denna säsong, hur känns det att samarbeta med en klubb som FC Stockholm?
Det känns fantastisk roligt och spännande att få vara med och följa och stötta FC Stockholms verksamhet och fortsatta utveckling på nära håll. Vi är otroligt imponerade av det arbete som görs i och runt FC Stockholm av alla engagerade.

Ni har även deltagit på FC:s nätverksträffar, vad är ditt intryck av nätverket?

Att det är en väldigt glad och familjär känsla. Ett socialt och avkopplande sammanhang att knyta kontakter och träffa andra som samtliga delar engagemanget samt intresset för fotboll och framförallt FC Stockholm.

Vad tror ni om FCs chanser i kampen om en plats till division 1 som avgörs under hösten?
FC Stockholm gjort det väldigt bra i Division 2 såhär långt, vilket har lagt grunden till att man har väldigt goda chanserna inför hösten, kan man fortsätta på den inslagna vägen så tror vi absolut att FC Stockholm kan avancera till division 1 när säsongen summeras.

Hur tror du att matchen på lördag mot Värmbols FC slutar?
FC-vinst 3-1


Om Happy Boss

Happy Boss affärsidé är att erbjuda flexibla lösningar inom kontorsmaskiner och tillbehör till företag i Sverige.

HB erbjuder en kontakt och ett avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. De hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just er inom dokumenthantering, video-och konferensteknik, kaffemaskiner, kontorsförbrukning, posthantering, IT och telefoni. Happy Boss har lång erfarenhet av att hjälpa företag med att effektivisera kontorsteknik och vi vet vad som verkligen krävs för att kunden ska vara nöjd.

Det är det allra viktigaste för Happy Boss: Att du är nöjd. Och att du har en ”Happy Boss”.

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss