Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför Newroz FC - FC Stockholm
mån 2019-09-02 | Simon Brännström

Efter att Tyresö besegrats med 4-1 på bortaplan, så kändes det lite som om vinden hade vänt. Sen kommer Värmbol FC på besök på Kristinebergs IP och det stormade friskt i motvind igen. Värmbol avgör matchen i slutsekunderna då de sätter 2-1 på tilläggstid – men matchen vann de långt före. Det här är en match som FC bara ska glömma, och vad är då skönare än en tuff bortamatch mot Newroz.

Serien Division II Södra Svealand är oerhört jämn i kampen om kvalplatsen till Division I – seriesuveränerna IFK Haninge har förmodligen redan tagit seriesegern, om de inte klappar igenom fullständigt de sista matcherna. Där bakom finns det ett gäng som slåss om kvalplatsen, bland annat FC.


Motståndarkollen
Newroz var en av förhandsfavoriterna att vinna serien tillsammans med IFK Haninge, och tog in många namnkunniga spelare. De har inte fått det riktigt att stämma i alla matcher, men har en enorm högstanivå. I vårmötet hemma på Krillan vann FC med 1-0.

Läget i truppen
FC har det tufft i år med skador, och det måste vävas in i beräkningen av vissa matcher. Långtidskadade Jesper Jörnvik, Joel Matikka, Mathias Jung, Erik Hoang, och nu senast Pedram Talebi är borta resten av säsongen förmodligen, och Sebastian Ludzik klev av träningen sist.
Som tur är besitter vi en trupp med spelare som verkligen går in och krigar för varandra – när andra spelare är borta.

Truppen:

Målvaker:
Simon Röse
Isaac Hellström

Försvarare:
Richard Cederqvist
Linus Karlsson
Mårten Nordbeck
Alan Arslan
Naramsin Akdemir

Mittfältare/Forwards:
Jabir Abdihakim
Ricardo Gray
Jesper Carlsson
Adrian Hamidi
Mahdi Hachemaoui
Mani Tourang (K)
Filip Lindmark
Taner Kocak
Rasmus Mattsson
Osaman Fares
Hampus Wulff


MATCHINFO:
Newroz FC – FC Stockholm
AVSPARK: 19:30 Måndag 2:a sep
ARENA: SÄTRA IP
COOLBET – VÅR BETTINGPARTNER
Hos vår bettingpartner Coolbet hittar du fina odds inför helgens fotbollsmatcher! Allt från internationella toppodds, till fina odds i Sverige. https://www.coolbet.com/sv/odds/fotboll/sverige/

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss