Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Motala AIK
lör 2019-09-07 | Simon Brännström

I förra omgången åkte FC ute till Sätra IP för att möta Newroz. En match som FC vägrade att förlora. Trots underläge i paus med 1-0 och med två spelare utvisade, så kom FC tillbaka och kvitterade på straff i den 88:e minuten genom FIlip Lindmark. När Rasmus Mattsson och Alan Arslan både fick se det röda kortet så var det inte många som trodde att FC skulle ta poäng - men efter en enorm laginsats med lagkapten Mani Tourang i spetsen så tar FC tillslut en välförtjänt poäng. Idag så kommer Motala AIK på besöka, och precis som FC kämpar även de om kvalplatsen till Division I.


Motståndarkollen
Motala kommer från en vinst hemma mot Newroz med 1-0. De har en poäng mer än FC i serien och ligger på en fjärdeplats. När FC åkte ner i våras till Motala, så slutade matchen 3-0. Detta efter att Simon Röse gör en kanonmatch i målet, och Mahdi Hachemaoui debuterar med bravur. Mahdi kommer in i den 60:e minuten, och gör två assist och ett mål. Idag håller vi tummarna att han gör en repris.


Truppen:
I dagens trupp så ser vi Olle Freiman som äntligen är tillbaka efter en skada från i fjol.

Målvakter
Simon Röse
Isaac Hellström

Försvarare
Naramsin Akdemir
Linus Karlsson
Olle Freiman
Osman Fares
Richard Cederqvist

Mittfältare/Anfallare
Mani Tourang ©
Ricardo Gray
Hampus Wulff
Jesper Carlsson
Linus Hallström
Filip Lindmark
Adrian Hamidi
Taner Kocak
Mahdi Hachemoui
Jabir Abdihakim

Ej tillgängliga:
Mårten Nordbeck, Alan Arslan, Rasmus Mattsson - Avstängda
Sebastian Ludzik, Pedram Talebi, Jesper Jörnvik, Joel Matikka, Erik Hoang, Mathias Jung - skadade

MATCHINFO:
FC Stockholm - Motala AIK
14:00 Kristinebergs IP
COOLBET – VÅR BETTINGPARTNER
Hos vår bettingpartner Coolbet hittar du fina odds inför helgens fotbollsmatcher! Allt från internationella toppodds, till fina odds i Sverige. https://www.coolbet.com/sv/odds/fotboll/sverige/
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss