Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - IFK Haninge
lör 2019-09-14 | Simon Brännström

Efter att FC endast fick med sig en poäng hemma mot Motala, så är kvalplatsen inte lika nära längre. Chansen till kvalspel för division I finns självklart kvar, men då krävs det att FC vinner dagens match mot serieledaren IFK Haninge. Något som talar för FC är att vi aldrig har förlorat mot Haninge, och har inte tänkt börja göra det idag heller. Avspark är 14:00 på Kristinebergs IP och det är en strålande höstsol som gör oss sällskap.

Truppen:
I dagens trupp så är Mårten Nordbeck och Alan Arslan tillbaka efter avstängningar, och Sebastian Ludzik åter efter skada.

Målvakter
Simon Röse
Ahmed Allo

Försvarare
Naramsin Akdemir
Linus Karlsson
Olle Freiman
Mårten Nordbeck
Alan Arslan
Sebastian Ludzik

Mittfältare/Anfallare
Mani Tourang ©
Ricardo Gray
Hampus Wulff
Jesper Carlsson
Filip Lindmark
Adrian Hamidi
Taner Kocak
Mahdi Hachemoui
Jabir AbdihakimDagens matchvärd - Coolbet
Dagens matchvärd är vår coolaste sponsor, nämligen Coolbet. De är en av våra guldsponsorer och även vår bettingpartner. Coolbet skiljer sig från övriga spelbolag då deras fokus ligger på transparens då de t.ex. visar statistik på vad spelare faktiskt har spelat inom olika sporter. De är även lite unika i sitt slag då de har egna oddssättare och kör inte något automatiserat upplägg som vissa andra aktörer, vilket gör att deras odds ofta är höga och rykande färska på spelmarknaden.

Coolbets slogan är: Stay Cool. Bet Responsibly. Tillsammans med FC blir den slogan: Stay Cool. Believe in FC.

Inför lördagens drabbning mot IFK Haninge fick vi möjligheten att byta några ord med Emil Nordström hos Coolbet.

Vad tror du om FCs slutspurt av säsongen som nykomlingar i division II?

Inför säsongen placerade vi, enligt förhandsoddsen, FC Sthlm på en sjätteplats. Inför helgens toppfight är det precis där i tabellen laget återfinns. Vi hoppas givetvis att det finns en extra växel inför slutspurten. Vi har så gärna fel om sjätteplatsen och ser gladeligen att FC pushar om tredjeplatsen. Sett till förhandsspekulationerna är det framförallt Enskede som imponerat på oss under säsongen medans Arameisk-Syrianska inte levt upp till förväntningarna.

Ni är matchvärd för tredje gången gilt denna säsong, hur känns det?

Ja, jättekul vi trivs på Kristinebergs IP och har känt en stor glädje att få samarbeta med FC Sthlm och hoppas på många fina tider ihop framöver. En höjdpunktför oss var givetvis i somras när matchvärdskapet kombinerades med vår roadshow – Coolbet Tour.

Hur tror du att lördagens match mot serieledarna IFK Haninge går?
Vi tänker oss en tight match där det blir något mål åt båda håll. Aldrig skulle vårt tips svika FC och vi säger därför 2-1 som slutresultat.

Något annat du vill hälsa till våra läsare och fans?
Bollen studsar ibland lite annorlunda på höstkanten och vi hoppas den studsen är i favör till FC med start nu på lördag. Nu sluter vi alla upp med laget och jobbar tillsammans för ett bra avslut på säsongen.

Har ni några speltips inför helgen?

Det är såklart svårt att inte blicka mot SHL som drar igång igen efter fyra månaders uppehåll. I fotbollens värld, såhär strax efter landslagsuppehållet, ska det bli spännande att se hur det går för Alexander Isak och hans Sociedad som gästas av Atletico Madrid. Isak att göra första målet i matchen till 8.25 är kittlande.

Om Coolbet
Coolbet strävar efter att vara ett rättvist, personligt och öppet företag som delar information du knappast hittar på någon annan spelsajt. Coolbet vill förbättra våra kunders kunskap för onlinespel, ständigt fokusera på produktutveckling och innovation samt sätta en ny standard för ansvarsfullt spelande.

Du kanske är nyfiken på hur namnet Coolbet kom till. Vi valde det av två orsaker. Dels är det kort och i princip omöjligt att glömma. Och dels vill vi att våra kunder ska hålla sig coola och spela ansvarsfullt. Det senare understryker vi också i vår slogan: Stay Cool. Bet Responsibly.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss