Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför Assyriska FF - FC Stockholm
sön 2019-09-22 | Simon Brännström

Idag åker FC till Södertälje för att möta Assyriska FF, en match som båda lagen behöver vinna för att ha chansen att ta kvalplatsen till Division I. FC har revansch att kräva efter förlusten på Krillan i våras, en match som Assyriska vann med 2-1. FC åker till Södertälje med en bra känsla efter förra omgången då serieledaren IFK Haninge besegrades med 2-0. Lagkapten Mani Tourang satte 1-0 efter en vacker soloprestation, i slutminuterna tryckte Ricardo Gray in 2-0. Längst bak höll Simon Röse tätt och gjorde ett flertal svettiga räddningar. Men det var Filip Lindmark som blev utsedd till matchens bästa spelare efter att han dominerat mittfältet matchen igenom.

Läget i truppen
Förutom våra långtidsskadade spelare så ser det positivt ut i truppen. Vi har Sebastian Ludzik som är avstängd efter tre gula kort. Tyvärr har Simon Röse fått en känning i knät och är inte med i dagens match.

Truppen:

Målvaker:
Ahmed Allo
Isaac Hellström

Försvarare:
Richard Cederqvist
Linus Karlsson
Mårten Nordbeck
Alan Arslan
Naramsin Akdemir
Osman Fares

Mittfältare/Forwards:
Filip Lindmark
Taner Kocak
Ricardo Gray
Hampus Wulff
Olle Freiman
Mahdi Hachemaou
Mani Tourang (K)
Adrian Hamidi
Jabir Abdihakim


MATCHINFO:
Assyriska FF – FC Stockholm
AVSPARK: 16:00 Måndag 22:a sep
ARENA: Södertälje Arena
COOLBET – VÅR BETTINGPARTNER
Hos vår bettingpartner Coolbet hittar du fina odds inför helgens fotbollsmatcher! Allt från internationella toppodds, till fina odds i Sverige. https://www.coolbet.com/sv/odds/fotboll/sverige/

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss