Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - IFK Aspudden Tellus
fre 2019-09-27 | Simon Brännström

[b]Förra helgens match mot Assyriska slutade i en tråkig 1-2 förlust. Matchen stod och vägde i den andra halvleken och trots ett visst spelövertag från FC, så lyckades vi inte få in bollen. När Assyriska sen göra 2-1, så kom aldrig FC tillbaka in i samma rytm. Nu är det tre matcher kvar av vår debutsäsong i Division II - en säsong som vi är nöjda med. Nu gäller det att göra tre bra matcher för att få med oss alla poäng, då platser i Svenska Cupen 2020 står på prisbordet. [/b]


Truppen:

Målvakter:
Simon Röse
Ahmed Allo


Försvarare:
Richard Cederqvist
Linus Karlsson
Sebastian Ludzik
Philip Gustavsson
Farid Hafsia
Mårten Nordbeck
Alan Arslan
Naramsin Akdemir


Mittfältare/Forwards:
Filip Lindmark
Taner Kocak
Hampus Wulff
Mahdi Hachemaou
Mani Tourang (K)
Adrian Hamidi
Jabir Abdihakim


Dagens matchvärd

Hugo Stockholm som är matchvärd för dagen är en av FC:s äldsta sponsorpartners. När FC grundades 2010 och gjorde sin första säsong i division 7 stod Hugo som huvudsponsor och prydde framsidan av matchtröjan med sin hunkiga logga. FC Sthlm och Hugo Sthlm har många synergier då Andreas "Adde" Björk och Fredrik "Fredde" Olander som driver klädbutiken Hugo var aktiva fotbollsspelare under FC:s första aktiva säsonger och var en bidragande faktor till avancemang uppåt i seriesystemen. Vår nuvarande spelare, tillika skånska mittbackskrigare Linus Karlsson arbetar som E-commerce Manager hos Hugo i dagsläget. "Fredde" var även en av medgrundarna tillsammans med Stefan Elfver när FC Stockholm Internazionale grundades back in the days.

Vi fick en kort pratstund med Fredde och Adde där vi ställde några frågor inför matchen mot IFK Aspudden-Tellus.


Vad tror ni om FCs slutspurt av säsongen som nykomlingar i division II?
- Vi tror att FC kniper fjärdeplatsen!

Ni är matchvärd för första gången denna säsong, hur känns det?
- Vadå den här säsongen? Det är första någonsin!
Det är helt klar en ära att få vara matchvärd, som vi har längtat efter detta.

Hur tror ni att lördagens match mot IFK Aspudden-Tellus går?
- Vinst! 3-1. Ett av målen kommer att sitta rakt upp i krysset.

Något annat ni vill hälsa till våra läsare och fans?
-God Jul och Gott nytt år!

Om Hugo Stockholm
Hugo Sthlm är en klädbutik som ligger på Sankt Eriksgatan 39 vid Fridhemsplan på Kungsholmen. Hugo säljer hunkiga brands som bland annat Oscar Jaobson, NN07, C.P. Company, Stone Island och flera andra fina märkeskläder. Förutom FC-spelare är även flera andra kändisar stamkunder hos Hugo och det på grund av deras härliga bemötande, proffsiga kunskap inom mode och service av världsklass.

MATCHINFO:
FC Stockholm - IFK Aspudden-Tellus
AVSPARK: 14:0028:e sep
ARENA: Kristinebergs IP
INTRÄDE: 50 Kr - alla under 18 gratis.
COOLBET – VÅR BETTINGPARTNER
Hos vår bettingpartner Coolbet hittar du fina odds inför helgens fotbollsmatcher! Allt från internationella toppodds, till fina odds i Sverige. https://www.coolbet.com/sv/odds/fotboll/sverige/


Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss