Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Intervju med FC-legendaren Johannes Grahn
lör 2019-09-28 | Simon Brännström

Vackra fina Grahninho! Johannes Grahn som har världens längsta provspel, över fyra månader på ett kallt sjumannakonstgräs är en av FC bästa spelare genom tiderna. När Grahn väl har bestämt sig för att dribbla av fyra spelare i straffområdet så gör han det, för det är så bra han är. Med blommiga skjortor regerade han även på lagfesterna. Inför årets säsong bestämde han sig för att lägga FC-dojorna åt sidan, men hade han valt att spela så hade han även dominerat i Division II. Vi saknar dig Grahninho! Och är väldigt tacksamma att du stod ut med oss de där fyra månaderna under vintern 2015, för vi har dig väldigt mycket att tacka för!

Vad gör du idag?
- Idag säljer jag stålpålar och kör lite korpen på måndagar. Försöker såklart titta på FC så ofta det går också!


Hur kom det sig att du hamnade i FC?
- En vän rekommenderade FC så jag hörde av mig till Stefan. Efter ett par månaders provspelande i dålig form så fick man äntligen ”krita på.”

Bästa fotbollsminne från din tid i FC?
- Serievinsten i 4an mitt första år men måste också nämna matchen där kapten Lidström fixade straff, gjorde ett mål, två ass och räddade livet på en lagkamrat under en och samma halvlek som ett starkt FC minne.

Hur tror det går för FC denna säsong?
- FC blir trea efter en stark avslutning.

Hur går lördagens match mot IFK Aspudden-Tellus tror du?
- 4-0. Kocak hänger 3

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss