Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför Enskede IK
fre 2019-10-04 | Simon Brännström

Imorgon är det dags för årets näst sista match, och det mot Enskede IK, och en kamp om platser till Svenska Cupen 2020. Förra omgången förlorade FC mot Aspudden Tellus, och det var inte den vackraste av insatser som FC har gjort. Efter förlusten mot Assyriska och kvalplatsen till Division I försvann så gick luften ur lite - nu ska vi avsluta snyggt och bra. Först Enskede borta imorgon, och sedan Södertälje FK hemma nästa helg.
Som debutanter i Divsion II så har vi gjort det bra. Hade vi inte drabbats av så många skador, i år så hade vi garanterat gett IFK Haninge en match om titeln. Till nästa år så kommer vi presentera väldigt spännande och roliga nyheter om FC Stockholm som förening. Så håll utkik på hemsidan och sociala medier.


Välkomna ut till Enskede IP imorgon - avspark är 14:00!

Truppen:

Målvakter:
Simon Röse
Ahmed Allo


Försvarare:
Osman Fares
Mårten Nordbeck
Farid Hafsia
Naramsin Akdemir
Philip Gustavsson
Linus KarlssonMittfältare/Forwards:
Ricardo Gray
Mani Tourang (C)
Hampus Wulff
Mahdi Hachemaoui
Jabir Abdihakim
Taner Kocak
[b]
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss