FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Liten, liten uppdatering!
ons 2019-10-30 | Simon Brännström

Stefan Elfver och Eddy Sjöberg var som tokiga. Hade de haft mer hår hade de slitit av det. Hade det var möjligt att skicka fler dryga tummar i messenger hade tummarna varit oändliga. Tillslut får de sin lilla, lilla uppdatering. Att de har belägg för sin tokighet är något helt annat. För den här hemsidan borde uppdateras bra mycket oftare, och bättre - något som den även kommer att göras.

Nu har vi spelat klart vår första säsong i Division II, det blev en femteplats och trots att det smakar illa i munnen så är vi ändå nöjda. Naivitet och vinnarlust brukar gå hand i hand - men vi i FC går alltid in för att vinna varje match, och när vi inte gör det så blir vi besvikna. Tar lärdom och kommer tillbaka.

2020 kommer vara det absolut mest spännande FC-året på länge. VI är i fullgång med bygga truppen som ska slåss för titeln. För att komma i kontakt med sportchef Stefan Elfver mailar man: stefan@fcsthlm.com
Vi har provträningar med start nästa vecka - så vill man bli en del av FC 2020, är det dags att ta kontakt.

2020 kommer vi även bygga vårt FC Nätverk än större, och vill man komma i kontakt kring detta så mailar man Eddy Sjöberg, på es@fcsthlm.com

Nu på lördag när Allsvenskan avgörs, så kommer FC ha sin avslutningsfest. Där vi ska hylla de som ska äras. Nästa vecka får ni veta vilka som vinner våra priser.

Nästa vecka hoppas vi även komma med ett antal härliga nyheter som vi längtar efter att få presentera.
Det vi kan säga är att 2020 - det ska bli FCs år! Följ med oss!

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 1 feb 12:00
IFK Lidingö FK
Träningsmatch
Stadshagens IP
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss