Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Johan Mjällby förlänger!
fre 2019-11-22 | Simon Brännström

För ganska precis ett år sedan så träffade vi Johan Mjällby nere på Kristinebergs IP. Ett möte där vi direkt kände att vi talade samma språk och klickade bättre än den bästa tinderdejten. När vi sedan var överens någon månad senare och vi proklamerade ut över hela Fotbollssverige att Johan Mjällby var vår nya tränare - så kunde vi inte vara stoltare. Förrän nu - för det känns faktiskt ännu bättre att vi kan säga att vi kommer fortsätta jobba ihop. Johan Mjällby är även 2020 FC Stockholms huvudtränare och det känns så ofantligt jävla bra.

En liten summering av Johan Mjällbys tankar själv om varför han valde att förlänga med FC:

"FC passar mina principer, fotbollsuppväxt, livskvalitet perfekt! Plus att jag är inte intresserad av annan klubb i Sverige. Nästa år kommer det att bli positiva förändringar. Ute på plan vet jag naturligtvis vad som ska hända taktiskt/spelmässigt! Något som är än viktigare är att hela staben/organisationen har en säsong i div 2 och därmed ska vi sudda ut så många svagheter som möjligt som vi har identifierat.

Jag respekterar vår första säsong i div 2, men gör inte saker halvdant! Därför är målsättningen redan nu att toppa tabellen vid säsongens slut. Svårare än så är det inte.

Spelarna kommer också få se en väldigt positiv förändring, eller rättare sagt förbättring: Det kommer att bli en tydligare periodisering, mer och fler träningspass, mer ledighet, mycket mer FC-stämning. Vi kommer jobba med en tydligare princip att laget är före jaget. Tro mig, det går att få in allt det här.

Vi har ju idag flera provspelare, och det är många fler som kommer att testa. Därför är det viktigt att få fram varför man ska bli en del av oss: Spelar man för ersättning är inte FC rätt klubb. Men vill man vara i en skön-, konkurrerande-, höga ambitioner-miljö och lära sig vinnarmentalitet är man ytterst välkommen. Det här kommer bli ett riktigt roligt år!"


Sportchef Stefan Elfver:

Det Johan har fört med sig in i FC är helt ovärderligt. Hans rutin, ledarskap, ja, vafan allt - är toppklass. Nu har vi vuxit kört ett år, och lärt känna varandra. Det känns väldigt bra att fortsätta, få kontinutet. Jag har sagt det från dag ett. Om det är någon som ska ta oss till Allsvenskan så är det Johan. Nu ska vi börja med Division II men FC-framtiden, det är något som känns väldigt ljust, spännande och härligt. Det är helt enkelt fantastiskt att vi och Johan förlänger kontraktet. Nu jävlar kör vi.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Mån 15 jun 19:30
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss