Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Supernätverket B.E.N förlänger som sponsorpartner!
fre 2019-11-29 | Simon Brännström

FC Stockholm kan med glädje meddela att vi förlängt samarbetet med supernätverket Business Event Network för 2020. BEN har under året bistått med sin expertis inom nätverkande då FC startade sitt första affärsnätverk för företagare/beslutsfattare som gillar fotboll. Inför nästa år är tanken att vi tillsammans ska genomföra några spännande projekt som är ett gemensamt kliv i rätt riktning och något utöver det vanliga.

Inför 2019 ingick B.E.N och FC Stockholm ett partnerskap med målet att utvecklas tillsammans. Ett mål som under gångna året har uppfyllts då samarbetet blivit ett nyttigt kapitel för båda parterna. Därför känns det kul att kunna presentera en förlängning av samarbetet.

Linus Malmborg och Daniel Miranda som dagligen arbetar med att driva nätverk om dagarna hos BEN har under gångna året varit engagerade samt aktiva medlemmar i FC:s egna affärsnätverk: FC Social Network. Rolig kuriosa är att Malmborg tidigare är gammalt fotbollsproffs med erfarenhet från Allsvenskan och har representerat klubbar som Gefle IF, Assyriska FF och IFK Värnamo.

BEN:s VD Robin Hildeland:
”Det kändes givet att förlänga samarbetet med FC. Att gå in i något ett år för att sen gå ur är värsta tänkbara beteende. BEN kommer att må bra av att vara i FC under en lång tid och det är en fördel att vara med från början så att man hänger med när det verkligen växer till sig.”

Om Business Event Network:
Nätverket består av grupper om 50 företag. Representanterna är beslutsfattare och majoriteten äger även sina egna bolag.

Varje företag garanteras branschexklusivitet inom sin grupp som träffas fyra gånger per år, under större, välordnade och påkostade event.Som medlem blir du även inbjuden till flertalet sidoträffar med olika teman.
Hos BEN ses man under avslappnade och roliga former. BEN vill att deras medlemmar ska se fram emot nästa nätverksträff. Därför ligger det alltid både hjärta och hjärna bakom varje tillfälle.

Däremellan hjälper B.E.N till med allt från leads till personliga möten. Hos B.E.N får du ett engagemang som du inte hittar någon annanstans.

Läs mer om företaget här:
www.businesseventnetwork.se
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Mån 15 jun 19:30
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss