Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
FC Stockholm - Forever Faster
fre 2019-12-06 | Simon Brännström

För en sisådär tio år sedan hämtade två av grundarna i FC Stockholm, nuvarande sportchefen Stefan Elfver och Fredrik Olander hem FCs första matchtröja. Det var en kall höstdag i Hammarbysjöstad. En svart- och rödrandig, relativt vid Adidaströja. Snygg? - Så inåt helvete. Men vi är partiska och kommer alltid att vara. Några år senare, lagom till att vi flyttade till Kristinebergs IP och hade vunnit serien tre år i rad, så träffade vi en legend. Den här legenden var Magnus Larsson. Han fick oss att öppna ögonen för Nike.

Med en lite tightare passform, Cantonakrage och öppen hals sprang vi in på premiären på Kristinebergs IP till ett eldhav och Pluras ”Fulla För Kärlekens skull”. Åren gick och Nike stod kvar, vi fortsatte att vinna serier – i alla fall ofta hamna i toppen – och är kvar på Kristinebergs IP.

2020 är det tioårsjubileum, eller tioårsfest, eller något med tio i alla fall – vi har blivit äldre, likaså Magnus Larsson.
Pluras låt ”Fulla för kärlekens skull” spelas fortfarande, men nu har vi en egen inmarschlåt. Sjungen och komponerad av den vackra fotbollspelaren Ante Eriksson och vår vän Kalle Fredén.

När säsongen drar igång i april, när det kanske har blivit ljust igen. Då kommer vi att springa in på Kristinebergs IP, med Ante och Kalles låt i ryggen och i helt nya matchkläder. För 2020 ska vi bli kattigare än någonsin. Och snabba, så in åt helvete.

... och Mange Larsson då? Han är såklart en katt även han. Pumakatten.

#PUMA FOREVER FASTER

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 8 aug 16:00
Fagersta Södra IK
Seriematch
Onsjövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss