Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Happy Boss fortsätter som huvudsponsor!
mån 2019-12-16 | Simon Brännström

FC Stockholm kan nu med glädje meddela att klubben förlängt sponsorpartnerskapet med Happy Boss AB. Happy Boss var en av huvudsponsorerna under 2019 och har nu förlängt sitt samarbetsavtal med FC. För Happy Boss är det viktigt att göra företagskunder nöjda med sin vardag, och FC har de gjort väldigt nöjda, vi är väldigt happy med Happy Boss.

Under säsongen 2019 har Happy Boss varit en av huvudsponsorerna till FC och förskönade matchtröjan med sin fina logga på ryggtavlan. Happy Boss var matchvärd vid två tillfällen där bland annat en lyxig kaffemaskin lottades ut till en lycklig vinnare i samband med en FC-tävling. Utöver det har Happy Boss visat härligt engagemang i klubben då de varit aktiva och medverkat på FC:s nätverksträffar som arrangerats under året.

Happy Boss sponsoransvariga Josef Elias:
”Förra året imponerade FC Stockholm som nykomling i division II och vi gillar att klubben inför 2020 har som målsättning att kriga i toppen, det går i linje med våra värderingar då vi på HB är vinnarskallar. Vi på Happy Boss vill självklart fortsätta vara med på den fortsatta resan framåt!

Vår relation blev starkare och bättre under förra året och det känns glasklart med en fortsättning. Vi vill fortsätta växa tillsammans med FC och bygga varumärke tillsammans.”


Om Happy Boss
Happy Boss affärsidé är att erbjuda flexibla lösningar inom kontorsmaskiner och tillbehör till företag i Sverige.

HB erbjuder en kontakt och ett avtal för företagets all kontorsteknik där service ingår. De hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just er inom dokumenthantering, video-och konferensteknik, kaffemaskiner, kontorsförbrukning, posthantering, IT och telefoni. Happy Boss har lång erfarenhet av att hjälpa företag med att effektivisera kontorsteknik och vi vet vad som verkligen krävs för att kunden ska vara nöjd.

Det är det allra viktigaste för Happy Boss: Att du är nöjd. Och att du har en ”Happy Boss”.

Läs mer om företaget här:
www.happyboss.se
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Sön 14 jun 00:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss