Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
GOAT SPORTS - vår nya fystränare!
tis 2019-12-17 | Simon Brännström

FC kan idag stolt presentera ett nytt samarbete med GOAT Sports som kommer vara vår externa men alldeles egna fystränare. Nu när FC drar igång sin tionde säsong 2020 så kommer det vara säsongen där förutsättningarna aldrig har varit bättre. Under åren har vi haft en drös av olika lösningar för fysträningen, allt från kampsport med UFC-stjärnan Magnus Jycken Cedenblad, till att spela inomhusfotboll, eller klassisk PT i gymmiljö. Det vi har saknat är den klassiska röda tråden som ska följa oss en hel säsong, ett konsekvent tänk under hela året – och just det får vi nu i GOAT Sports – blandad med extremt hög expertis.

Sportchef Stefan Elfver är otroligt nöjd med samarbetet med GOAT:
- När Eddy Sjöberg kom till mig och pitchade in GOAT så lät det som en spännande idé. Att efter ha träffat en av grundarna (Fahim Farouq) och fått höra hela upplägget visste jag direkt att det här var något som var en sån jävla match made in heaven. Vi försöker göra allt vi kan för att ge de bästa förutsättningarna för våra spelare och för klubben. Fysträningen har varit ett område där vi vill hitta en helhet med fystränare och naprapat som kompletterar tränarstaben. Nu kommer vi ha en av de absolut bästa lösningarna i Fotbollssverige. Det vi gör med GOAT håller hög Allsvensk klass. Vi kommer nu ha en otrolig tydlig bild på varje enskild spelare, hur den ligger till fysiologiskt och vart den ska vara på väg. Det här känns så oerhört bra!


Adrian Skepi – chefstränare på GOAT kommenterar samarbetet så här:
”- Vi ser fram mot att jobba med laget och vara en del av resan framåt! Jag kände direkt att det är något hos FC Sthlm som påminner om oss i mindsetet och målsättningen. Som att inget ska göras halvdant och att Europa är slutdestinationen. Vi ska bidra med vår spetskompetens under samma premisser, hårt jobb mot toppen.”
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Sön 14 jun 00:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss