Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Love Lidström och Farid Hafsia blir en del av tränarstaben!
tors 2020-01-02 | Simon Brännström

Att året inte kan börja bättre än med det här, det är vi fullkomligt säkra på för att när det nu är helt klart att Love och Farre blir en del av tränarstaben. Då jävlar är det ett bra start på 2020! Vi, och många andra runt omkring talar ofta om den så kallade FC-andan. Vad det egentligen är vet nog ingen, inte ens vi. Men är det något som är säkert så är det att Love och Farre kommer bidra med den - vad det nu än är. För det är två personer som vi verkligen gillar och som står för det vi vill stå för. Att de nu blir en del av ledarstaben i FC Stockholm känns som den bästa starten på 2020 som vi kunnat få.

Love Lidström kom till FC hösten 2012, då låg han bakom 71 mål på tio raka segrar och serieuppflyttning till division 5. Sen dess har han varit en av de viktigaste om inte den viktigaste på plan och sidan av. Med kaptensbindeln och nummer 10 tog han FC under sina vingar.

Två år efter, närmare bestämt 2014, låg Love Lidström bakom värvningen av hans absolut favoritspelare, Farid Hafsia. Och den värvningen visade sig vara en av de bättre FC har gjort. För att i Farre fick FC in en spelartyp som alltid springer huraldrig ger upp, och som är så där jävla viktig för sina lagkamrater och laget. Att han även var en väldigt smart och bra fotbollspelare och en trygghet i omklädningsrummet gjorde det inte värre.

Nu är dessa två som sagt en del av Johan Mjällbys ledarstab.

Sportchef Stefan Elfver kommenterar:
Nu får vi in två spelare som spelat på hög nivå, och som verkligen har bidragit till FCs resa. De här två gav verkligen allt på plan, och har under åren blivit väldigt uppskattade för det. Båda två har väldigt starka ledaregenskaper, högt engagemang och faktiskt en väldigt fin känsla för de små detaljerna som är otroligt viktiga i ett lag. Tillsammans med Johan och Kia så blir kombon perfekt, och det känns sjukt bra. Love kommer att ha ett större fokus på spelarutveckling medan Farre blir en mer klassisk assisterande. Hur som helst så känns den här "värvningen" så rätt, och så jävla bra!

Farid Hafsia om hur han ser på att gå in i ledarstaben.


Enorm glädje och stolthet, självklart. Att kunna ges möjlighet att gå från spelare till tränare och fortfarande vara kvar i denna fina klubb , är inget mer än lycka.

Att ha varit del av denna familj länge nu och sett klubben för varje år växa ytterligare , är få förunnat. Inför iår känns de mer spännande är någonsin. Både vad som händer runtomkring klubben men också de förutsättningar som spelarna ges. Då tänker jag främst på att Love L valt att dela med sig av sina kunskaper, både om fotboll, men främst om livet. Där kommer även jag notera och lyssna in. Jag är självklart supertaggad, men också lycklig lottad att få vara tränare inför en säsong där FC Stockholm vill ta nästa steg som ung klubb.

Dom som har spelat med mig, känner mig som en person som hatar att förlora. Med det sagt så är viljan att vinna enormt mycket större än känslan av att förlora. Kommer försöka ge spelarna lite pannben och en strävan att alltid vilja vinna genom noggranna förberedelser.
Min filosofi är ganska simpel med ord. Vill spela en smart och enkel fotboll och stor inspirationskälla till hur jag ser på fotboll, är två tränare jag haft, Stefan Billborn samt Ranko Djordjic.


Love Lidström säger så här, om han är fåordig för att han firade nyår på en strand i Polen, framför ej

Det känns väldigt kul att vara tillbaka i FC Familjen, och nu i en ny roll!
Mina förväntningar är att ha väldigt roligt! Och få spelarna ha roligt. För fotboll är riktigt roligt.
Jag tror att jag kommer att bidra till att utveckla spelarna till att bli bättre individuellt, för det är där mina styrkor ligger. Att se de små detaljerna och slipa på dem. Sen kommer jag alltid finnas där för de yngre spelarna och göra allt jag kan för att vara deras trygghet


I och med att Love och Farid blir en del av ledarstaben kommer även Pouria Farjami att lämna FC. Vi är väldigt tacksamma att vi fick ha Pouria hos oss under tre år. Så vi avslutar denna text med ett stort: TACK.Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Sön 14 jun 00:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss