Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Presentation av truppen 2020: Nordbeck och Cederqvist
ons 2020-01-15 | Eddy Sjöberg

Under kommande veckor fram till seriepremiären kommer vi att presentera alla spelare som ingår i FC-truppen 2020. Vi har tagit surret med samtliga spelare för att ta tempen och höra deras reflektioner inför kommande säsong i Division 2 Norra Svealand. Först ut är våra två vänsterbackar Mårten Nordbeck och Richard Cederqvist.

Mårten Nordbeck
Position: Back
Kom till FC: 2017
Antal matcher i FC: 38
Tidigare klubbar: Lunds BK och Landskrona BOIS

Ifjol blev han framröstad av sina lagkamrater till priset "årets spelare". Mårten har under åren vuxit fram till en väldigt viktigt spelare och person, både på och utanför plan. Mårtens egna tankar kring året som kommer:

"Det känns väldigt bra att förlänga. FC har en hög ambitionsnivå vilket jag gillar.
Det blir en spännande säsong. Vi kommer ju spela i en ny serie och ska jag vara ärlig så har jag inte så bra koll på Stockholmslagen, så det blir kul. När det kommer till själva förväntningarna på säsongen så är det självklart höga, vi är ju FC.
För att vi ska nå till våra mål kräver det att man tar sitt ansvar både som individ och som lagspelare. Vi ska inte heller vara rädda för att ställa höga krav, för det måste vi göra om vi ska lyckas gå hela vägen.
Personligt mål för säsongen är att vi ska förbli obesegrade - och ska jag bjuda på något är det är det lite sambatakter.
Vill avsluta med att säga:
- Fortsätt visa ert stöd och har ni tid så kom gärna förbi och hälsa på FC-familjen. 2020 gör vi det tillsammans".


Richard Cederqvist börjar trots sin unga fina ålder bli en av de rutinerade rävarna i FC Stockholm, och det känns jäkligt bra att ha honom hos oss minst ett år till.

Richard Cederqvist
Position: Back
Kom till FC: 2016
Antal matcher i FC: 41
Tidigare klubbar: Hammarby IF, IF Brommapojkarna och Enskede IK

Richard Cederqvist tankar om säsongen:

"- Det känns fantastiskt att köra vidare med FC. Ser fram emot ännu en säsong i FC och att få springa ut på Stockholms finaste matta i sommar. I år vill jag att vi spelar en fin offensiv fotboll och samtidigt tar steget upp till ettan.
Det krävs att vi får en bra försäsong i kroppen och att vi får ihop kollektivet likt förgående år. Individuella kvalitén har vi.
Personligt mål blir att komma i bästa möjliga form och spela så många matcher som möjligt då jag kommer från en skada från i fjol. Jag kan utlova fullfart på vänsterkanten och med en brasilansk touch när jag spelar.
- Se till att ta er ner till Krillan. Känn av atmosfären och bara njut! För detta året kommer bli obeskrivligt. Inget du vill missa!"


Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 29 feb 13:30
Tyresö FF
Träningsmatch
Tyresövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss