Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Presentation av truppen 2020: Talebi och Akdemir
mån 2020-02-03 | Eddy Sjöberg

Förra året hade vi stark täckning på högerbackspositionen. Pedram Talebi och Naramsin Akdemir är två hårtjobbande ytterbackar som ALDRIG viker ner sig och spelar med hjärtat. Lyxproblem för FC-tränarstaben när elvan ska tas ut, som tur är kan båda spela på andra positioner om så behövs. De ger ändå alltid 110% och visar fin inställning på planen.

Pedram Talebi
Position: Ytterback/Forward
Kom till FC: 2018
Antal matcher i FC: 17
Tidigare klubbar: Landvetter IS, Gunnilse IS, Sävedalens IF och IFK Göteborg

Vår goa gubbe från Göteborg kom till FC i slutet av säsongen 2018, lagom till slutspurten och helveteskvalet som slutade med att FC avancerade uppåt. Ifjol fick Pedram mestadels agera forward och gjorde det med bravur då han visade prov på fina kvalitéer och även en målhunger. Tyvärr skadade han knäet och missade ett antal matcher mot slutet av säsongen. Nu är han tillbaka och taggad för en ny säsong i FC-tröjan:

"Känner mig laddad och motiverad! FC 2020 är ett år som vi förhoppningsvis skriver historia och den resan vill jag vara med på. Förväntningarna på säsongen är att det blir en bättre säsong än förra året, både prestation- och resultatmässigt. Däremot brukar det sägas att andra året i en ny serie är alltid tuffast. Så vi måste alla tillsammans i FC förbättra oss på alla fronter. Alla från spelare, ledare, styrelse och supportrar.
- Receptet för att lyckas med detta är: tillsammans, tillsammans och tillsammans, i med och motgång. Samt ett hårt jävla jobb.

Med tanke på hur förra säsongen slutade så vill jag hålla mig skadefri. Jag vill också fortsätta bidra och vara en viktig FC-spelare. I år kan ni från min sida förvänta er energi och en hårt jobbande spelare blandat med en del tunnlar här och var, som spelar för klubbmärket. Högerkanten kommer vara bommad!"

En hälsning till er som läser detta:
- Kom ner, stötta och var en del av FC:s resa. Det är dags för ett riktigt Stockholmslag från innerstaden i de högsta divisionerna.


Narre kom till FC ifjol och imponerade direkt på Johan Mjällby med sin inställning, krigarvilja och hårdförhet. Narre visade under förra säsongen att han är en av seriens bästa ytterbackar och mottog även fina priser på FC:s avslutningsfest då han tilldelades "Årets Sponsorpris" och "Årets Coolaste Lirare"

Naramsin Akdemir
Position: Ytterback/Mittback
Kom till FC: 2019
Antal matcher i FC: 25
Tidigare klubbar: Södertälje FK och Spånga IS

Naramsin egna ord inför kommande säsong:

"- 2020 är igång och vi gjorde en klart godkänd säsong i fjol, men jag har ouppklarade uppgifter som jag vill ta an detta år. Målet för i år ska ändå vara att befinna sig bland topp 3 i serien. Många nya fina spelare i truppen och det är kul, men vi måste svetsa ihop oss tidigt och jobba som ett lag för att uppnå vårt gemensamma mål.

I fjol hade vi till våren släppt in minst mål i hela serien inkludera även övriga serier och låg på kvalplats, men till hösten så tappade vi den sviten. Därför blir målsättningen för i år nog att fullfölja det som vi gjorde på våren, fast hela säsongen ut.

Till sist:
- Jalla jalla, kom till Krillan. I år blir det kul!"
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 29 feb 13:30
Tyresö FF
Träningsmatch
Tyresövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss