Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Kichi Invest - vår nya huvudpartner på våra nya matchställ!
tis 2020-02-04 | Simon Brännström

Nu är det äntligen klart med hur vi kommer se ut när vi spelar match 2020. Det stod redan klart tidigare i år att det var PUMA som blir vår nya klädsponsor, och här är vår nya hemma- och borta tröja! Det känns otroligt kul att vi kommer få springa ut på Krillan senare i dessa.

Samtidigt som vi nu presenterar våra nya matchställ är vi även mycket stolta över att få presentera vår nya Huvudpartner i FC Stockholm.

Från och med säsongen 2020 kommer Kichi Invest vara FC Stockholms huvudpartner. Kichi Invest som är en privat investerare som främst investerar i nordiska, onoterade företag inför nästa tillväxtplatå på sin resa.

Kichi har ett brett investeringsmandat och är öppna för alla diskussioner med passionerade företagare som söker en aktiv partner för att stödja sin verksamhet.

”Det känns fantastiskt spännande att vi får in Kichi in i FC Stockholm. Det är precis en sådan partner som Kichi som vi drömt om att få med på vår resa, att det nu blir sanning till 2020 är ett bevis på att vi har gjort många saker rätt hittills. Nu är det helt upp till oss i FC Stockholm att fortsätta bevisa att Kichi gjorde ett helt rätt val när de nu klev in som vår nya huvudpartner. – Ledningen, FC Stockholm”


Även på Kichi Invest ser man framemot samarbetet och framtida säsonger:

"På Kichi Invest älskar vi underdogs med stora ambitioner och därför passar FC Stockholm oss perfekt. Vi ser mycket fram emot att följa lagets framfart de kommande åren".

- Oscar Ingdahl och Fredrik Wester, Kichi Invest"
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 8 aug 16:00
Fagersta Södra IK
Seriematch
Onsjövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss