Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - IFK Haninge
fre 2020-02-07 | Eddy Sjöberg

Det har varit en händelserik FC-vecka där vi hunnit med att lansera vårt nya matchställ från Puma, presenterat Kichi Invest som vår nya huvudpartner och även kryddat "Silly Season" med att presenterat två starka nyförvärv som är klara för klubben. Nu ska veckan avrundas med en höjdpunkt och det med en träningsmatch. Det är inte mot vem som helst - utan mot vår gode vän IFK Haninge som vi har trevlig facit mot.

Årets första träningsmatch spelades av förra helgen mot seriekollegan IFK Lidingö. En match som FC vann med 4-2. Två debutanter i FC-tröjan presenterade sig direkt genom att hitta nätmaskorna. Marwan Badar stod för en balja och Stefan Otojic nätade två gånger som den måltjuv han är. Taner Kocak gjorde även han ett av målen.

Förberedelserna inför säsongen fortsätter och imorgon väntar en träningsmatch mot IFK Haninge. Ett lag vi är välbekanta med och mötte förra säsongen när vi spelade i samma serie. Ett lag som numera välförtjänt spelar i Norrettan. Däremot kan FC stoltsera med en fin historik i sitt matchande mot Haninge. Lagen har mötts fyra gånger i seriespel där FC vunnit två matcher och två matcher har slutat oavgjort, vilket innebär att FC är obesegrade mot Haninge i tävlingssammanhang. Håller sig sviten eller spräcks den? Det är frågan!

Chefstränaren Johan Mjällby inför morgondagens match:
"- Ny match mot tufft motstånd i Haninge väntar i match nr 2. Efter att ha gått igenom försäsongspremiären har surgubben Mjällby muntrat upp sig. Anfallsspelet får beröm och godkänt med en extra stjärna i kanten sett till de inledande 20 minuterna. Att vi tappade tempot är naturligt då vi inte är i fas fysiologiskt. Däremot behöver vi skruva upp defensiven och reagera snabbare vid bolltapp. Men att vi imorgon spelar mot ett lag i en högre division innebär inte att vi ska börja göra saker som frångår vårt spel, fortsatt fokus på vårt egna spel under försäsong. Av naturliga skäl blir det en väldigt annorlunda startelva denna gång, då vi behöver få till speltid på alla spelare."

Målvakter:
Simon Röse

Försvarare:
Sebastian Ludzik
Naramsin Akdemir
Mårten Nordbeck
Marcus Mikhail
Pedram Talebi

Mittfältare/Forwards
Ricardo Gray
Mani Tourang
Adrian Hamidi
Rasmus Mattsson
Hampus Wulff
Stefan Ostojic
Taner Kocak
Marwan Badar

Utöver ovanstående kommer det även vara med två nyförvärv – som presenteras inom en snar framtid.

Skadade/ej tillgängliga:
- Marcus Nobell (Bortrest)
- Joel Rajalakso (Ej matchredo)
- Mattias Jung (Ej matchredo)
- Johan Edeland (Varit sjuk hela veckan)
- David Mikhail (Skadad)
- Filip Lindmark (Långtidsskadad)
- Erik Hoang (Långtidsskadad)
- Joel Matikka (Långtidsskadad)
- Richard Cederqvist (Långtidsskadad)

Matchinfo:
FC Stockholm – IFK Haninge

Datum: 8 februari
Tid: 14:15
Arena: Torrvalla IP
Vad: Träningsmatch


Följ matchen live via appen Forza Football eller här:
https://widget.forzafootball.com/match/Q83qsGjR0m
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Sön 14 jun 00:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss