Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Baker Tilly - ny sponsorpartner!
tis 2020-02-11 | Eddy Sjöberg

FC Stockholm har fått tillökning i "FC-familjen" då Baker Tilly nu är klar som sponsorpartner till klubben. Revisions- och redovisningsbyrån Bakery Tilly är riktiga proffs på allt som har att göra med redovisning, bokföring och löneredovisning. Därför känns det tryggt och bra att få till detta samarbete där Baker Tilly kommer att hjälpa klubben med blandat annat löpande bokföring och redovisning. Samtidigt kommer Baker Tilly att vara en av våra stolta samarbetspartners då de kommer ingå i vårt alldeles egna affärsnätverk och på så vis sponsra klubben.

Baker Tillys marknadschef Cecilia Lallerman Österman:
”I ett första mötet med FC Stockholm framkom det ganska snart att vi delar värderingar. Vi inom redovisning och revisionsbranschen står vi för Engagemang, Kvalitet och Kunskap. Detta är något som vi anser att FC Stockholm levererar och vi är stolta att ha inlett ett förhoppningsvis långt samarbete tillsammans.”

Om Baker Tilly:
Baker Tilly Mapema är byrån som ger dig en personlig atmosfär och närvaro samtidigt som vi kan erbjuda den större organisationens kapacitet och tjänsteutbud.

Baker Tilly Mapema är en revisions- och redovisningsbyrå och finns idag på två platser runt Stockholm, Nacka – Sollentuna. Vi är medlemmar i Baker Tilly Sverige AB som är ett nätverk för oberoende konsultbyråer. Baker Tilly Sverige AB är i sin tur medlem i Baker Tilly International vilket innebär att vi kan hjälpa dig i 120 länder runt om i världen. Vi är också anslutna till FAR som är en bransch organisation för revisorer och redovisningskonsulter.

Baker Tilly Mapema hette tidigare Mapema Revisionsbyrå och grundades 1975.

Läs mer om företaget här:
www.bakertilly.se
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Sön 14 jun 00:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss