Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Noll7Noll - En ny partner till klubben!
tors 2020-02-13 | Eddy Sjöberg

Vi i FC har gjort klart med ytterligare en sponsorpartner. Noll7Noll kommer hjälpa klubben att fortsätta bygga sitt varumärke genom egen ”FC Merchandise” och även tillhandahålla en webshop där du som supporter till klubben kan handla limiterade produkter på ett enkelt sätt. Det blir ett fint kompletterande tillskott till vårt affärsnätverk som växer och växer, vilket vi tycker är kul och givande.

Noll7Nolls Sälj- och marknadschef / Delägare Stefan "Jalle" Bondesson:
”Coolt, professionellt och snyggt var mina första tankar när vi började inleda våra diskussioner och fick presentation av FC Stockholm, upplevde resan att bygga varumärke ihop med en sportslig satsning påminde mycket om våra egna värderingar när man är entreprenör och driver företag. Detta ihop med ett viktigt nätverksarbete som vi på Noll7Noll också älskar och som bör ge förutsättningar för ett ömsesidighet och långt win win samarbete.”

Om Noll7Noll:
Företaget arbetar med trygga Företagslösningar. Deras stora mål är att hjälpa små- och medelstora företag att arbeta smartare, bli mer effektiva och därmed också mer lönsamma. Detta gör Noll7Noll genom med att underlätta vardagen med skräddarsydda lösningar för företag.

Företaget har genom lång och bred erfarenhet av företagslösningar fått lärdom om vad som ger effektivitet, trygghet och enkelhet. Som oberoende återförsäljare hjälper de små och medelstora företag med fullständiga lösningar – från telefoni, skrivare, fikalösningar, digitala skyltar till profil och arbetskläder.

I deras Webshop Profil finner ni över 220.000 artiklar, med kända varumärken som Sagaform, KostaBoda, Craft, Harvest, Vinga, Matterhorn, J.Harvest & Frost, Jobman, Projob m.fl. Vi ombesörjer hela produktionen med eller utan tryck och logo, t.ex. brodyr, transfers, screentryck etc.


Läs mer om företaget här:
www.noll7noll.se
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Sön 14 jun 00:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss