Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Presentation av truppen 2020: Nobell och Ostojic
mån 2020-02-17 | Eddy Sjöberg

Dessa två beryktade måltjuvar har värvats till FC av en anledning - för att bidra med sin offensiva spetskompetens och leverera fina poäng framåt. Tillsammans gjorde de 33 mål förra säsongen. Två fina fotbollsspelare som även visat sig vara mer än bara bra på fotboll - de är även väldigt trevliga och sköna grabbar utanför planen, vilket gör att de kompletterar gruppdynamiken på ett positivt sätt inför kommande säsong.

Marcus Nobell
Position: Forward
Kom till FC: 2020
Tidigare klubbar: IFK Haninge, Enskede IK, Östers IF, FC Gute

Gotland okrönte konung, Marcus Nobell fanns på FC:s radar redan inför förra säsongen, men då föll valet på IFK Haninge. Nobell sköt förra året upp Haninge till Norrettan och var en tongivande kugge när de vann sin serie, även fast man inte lyckades vinna mot FC. Senast Nobell spelade i Division 2 Norra Svealand så hittade han nätmaskorna 21 gånger med Gute, nu är han tillbaka i samma serie med FC. Den historiske vinnaren av GA-bollen har äntligen hittat hem till FC.

"- Det känns väldigt roligt att äntligen få bli en del av den berömda FC-familjen. Mina förväntningar inför säsongen 2020 är att vi är med och slåss i toppen av serien. För att lyckas med det krävs det ett hårt jobb av alla involverade och att vi har roligt tillsammans på vägen.

Publiken på Krillan kan förhoppningsvis få se ett antal mål från min sida."


Stefan Ostojic är en spelare som FC alltid haft en liten crush på. Vi glömmer aldrig när han förra året sänkte FC Stockholm på egen hand med sitt hattrick i Stockholms Cup. Ifjol vann han Division 2 Norra Svealands skytteliga med sina 19 baljor. Utöver det blev han nominerad till Unibets pris som seriens bästa anfallare. Ostojic spelar även futsal på högsta nivå och har landslagsmeriter i bagaget. Numera tillhöra han FC och ser fram emot en spännande säsong i den rödsvarta tröjan!

Stefan Ostojic
Position: Forward
Kom till FC: 2020
Tidigare klubbar: Newroz FC, Akropolis IF, Enskede IK, Arameisk-Syrianska IF

Stefan Ostojic tankar inför första säsongen i FC-tröjan:

"Det känns som att det kommer att bli ett roligt år med FC Stockholm då vi har en bra blandning av duktiga spelare, vilket är viktigt för att vi under säsongen ska ta oss dit vi vill. Mina förväntningar på säsongen är att vi ska vinna serien och för att lyckas med det måste hela gruppen må bra. För man vinner ingen serie utan en fungerande grupp. I varje match måste vi ha inställningen som att det är en final vi spelar.

Mitt personliga mål är att bidra med så många poäng som möjligt och vinna skytteligan igen. Förhoppningsvis blir det några baljor och assists som kommer att minnas när säsongen är slut.

En hälsning till FC-fansen från Ostojic:
- Kom ner och titta, det kommer bli roligare än förra året!"
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Sön 14 jun 00:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss