Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Presentation av truppen 2020: Edeland och Rajalakso
ons 2020-03-11 | Eddy Sjöberg

Nyförvärven Edeland och Rajalakso är två nyttiga tillskott till årets upplaga av FC där de båda kommer att bidra med mycket med sin energi, löpvillighet och krigarinstikt som de båda besitter. Viktiga egenskaper som kompletterar vår trupp på ett spännande sätt inför kommande säsong.

Johan Edeland
Position: Mittfältare
Kom till FC: 2020
Tidigare klubbar: Syrianska FC och Huddinge IF

Johan Edeland kom inför denna säsong från fjolårets seriekollega Huddinge IF. Edeland var en stark bidragande faktor till att Huddinge IF stod för en fin säsong och kom 6:a i tabellen, 2 poäng bakom FC. Edeland var i matchen mellan FC och Huddinge på Krillan en nagel i ögat då han briljerade på planen då han styrde och ställde som den sheriff han är. Dessutom gjorde han 1-3 målet och därför känns det skönt för oss i FC att han detta år spelar i vår tröja.

"Det känns som ett klockrent val att gå till FC Stockholm. Det är kul att vara en del av det här laget. Är riktigt taggad på den här säsongen! Inför kommande säsong förväntar jag mig att vi ska vara med och fightas om förstaplatsen. Det gäller att vi tar ansvar för våra mål och jobbar hårt tillsammans för att uppnå dem. Mitt personliga mål med säsongen är att spela bra och komma igång poängmässigt."

Joel Rajalakso blev även han klar för FC inför denna säsong. En spelare som vi lyckades signera i sista stund efter en dragkamp med Fanna BK, där han hade kunnat återförenats med sin äldre broder Sebastian Rajalakso, nu får dem mötas på planen istället i en klassisk "broderduell". Trots Joels unga ålder har han hunnit med en del fina bedrifter som att bl.a. debutera som 16-åring i division 1, spelat 7 u-landskamper och debuterat i Allsvenskan med Åtvidaberg. En spelare som kan bli betydelsefull för FC under säsongen.

Joel Rajalakso
Position: Forward
Kom till FC: 2020
Tidigare klubbar: Enköping SK, Åtvidabergs FF, Östers IF, IFK Luleå, Carlstad United och FBK Karlstad

Joels egna ord inför säsongen:
"Det känns bra att ha anslutit till FC, det är ett bra gäng och grabbarna har tagit hand om mig på ett bra sätt. Mina förväntningar inför kommande säsong är att jag kommit till ett lag som vill kriga i toppen, vilket motsvarar mina också, därför är det vinst som gäller.

För att lyckas motsvara förväntningar krävs hårt jobb och sen får man inte glömma att vi ska ha jävligt kul på vägen. Vi bör leve efter tesen ”en glad fotbollsspelare är en bra fotbollsspelare”.

Mitt personliga mål är att hålla mig skadefri och kunna bidra så mycket som möjligt med poäng och en jävla go stämning.

En hälsning till Krillans fina publik:
- Kommer bli ett jävligt roligt år, så se till att komma till Krillan!"
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 15 aug 14:00
Fanna BK
Seriematch
Kristinebergs IP
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss