Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Newroz FC
ons 2020-03-18 | Eddy Sjöberg

FC spelar ikväll en extrainsatt träningsmatch mot Newroz FC på den gemensamma träningstiden på Stadshagens IP. Vilket innebär att matchen kommer att spelas 2 x 35 minuter.

FC:s senaste match var mot FC Järfälla den 7 mars och därefter var planen att fortsätta förberedelserna inför stundande säsong på soliga Málaga med en inplanerad match mot norska Kråkerøy IL på agendan. Vi i FC Stockholm var dock tvungna att ta ett tråkigt beslut och ställa in träningslägret på grund av de rådande omständigheter som medförts av Coronavirusets snabba spridning runt om i världen.

I dagsläget utgår vi från att seriepremiären spelas som planerat och utgår från det scenariot tills annat rapporterats från Svensk Fotbollsförbundet. Skulle det komma ny information som berör vårt seriespel och förändrar situationen kommer vi att gå ut med nyheten om så blir fallet. Vi följer även SvFF:s riktlinjer gällande att bedriva den dagliga idrottsverksamheten och i dagsläget är direktiven att träningar och matcher kan genomföras som vanligt.

Kvällens träningsmatch mot Newroz är en del av uppladdningen och förberedelserna inför stundande match i Stockholms Cup på söndag mot Västerhaninge IF och seriepremiären den 4 april mot Gamla Upsala SK.

Newroz är ett välbekant motstånd för FC. Hittills under försäsongen har Newroz tre raka segrar då man vunnit med 1-0 mot Uppsala-Kurd, 2-1 mot Hammarby IF U19 och 3-0 mot IFK Stocksund.

Ifjol spelade vi i samma serie och möttes totalt tre gånger under säsongen. I seriespelet blev det vinst på Krillan med 1-0 och på Sätra IP slutade matchen 1-1. I Stockholms Cup blev det förlust då vårt nyförvärv Stefan Ostojic sänkt oss på egen hand med ett hattrick.


Truppen:

Målvakter:
David Mikhail

Försvarare:
Naramsin Akdemir
Marcus Mikhail
Sebastian Ludzik
Nyförvärv Q
Nyförvärv X
Nyförvärv Å

Mittfältare/Forwards
Hampus Wulff
Adrian Hamidi
Ricardo Gray
Marwan Bahada
Johan Edeland
Mani Tourang
Stefan Ostojic
Marcus Nobell
Taner Kocak
Nyförvärv Y


Skadade/ej tillgängliga:
- Mårten Nordbeck (Krasslig)
- Simon Röse (Krasslig)
- Pedram Talebi (Ej matchredo)
- Joel Rajalakso (Skadad)
- Mattias Jung (Ej matchredo)
- Richard Cederqvist (Ej matchredo)
- Filip Lindmark (Långtidsskadad)
- Erik Hoang (Långtidsskadad)
- Joel Matikka (Långtidsskadad)

Matchinfo:
FC Stockholm - Newroz FC

Datum: 18 mars
Tid: 18.30
Arena: Stadshagens IP
Vad: Träningsmatch


Följ matchen via appen ForzaFotboll!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 15 aug 14:00
Fanna BK
Seriematch
Kristinebergs IP
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss