Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Presentation av truppen 2020: Gray och Hamidi
ons 2020-03-25 | Eddy Sjöberg

Mittfältsmotorerna Ricardo Gray och Adrian Hamidi anslöt ifjol till FC inför debutåret av division 2. Båda har under sin tid i FC visat prov på fina kvalitéer då båda dessa herrar besitter spelskicklighet och fina fötter. Nu är båda laddade på att fortsätta sin resa i FC och ivriga på att serien ska rivas igång!

Ricardo Gray
Position: Mittfältare
Kom till FC: 2019
Spelade matcher i FC inför detta år: 20
Tidigare klubbar: Valmieras FK (Lettland), Sundbybergs IK, AFC United, Nacka FF, Feyenoord (Holland), FC Porto (Portugal)

Ricardo "Ricky" Persson Gray anslöt ifjol till FC från Valmieras FK som spelar i högstaligan i Lettland. Ricky har fina meriter i bagaget då han tillhört proffsklubbar som Feyenoord och FC Porto samt har provspelat med bl.a. Arsenal och Manchester United back in the days. Ricky visade prov på sin klass under fjolåret och då främst under vårsäsongen då han var en av FC:s bästa spelare. Inför i år har han siktet högt inställt

"Det känns riktigt bra med en fortsättning i FC! Riktigt bra. Det är ett riktigt spännande projekt på gång och väldigt kul att få vara en del av det.

Vi har en stark trupp i år, ännu starkare än förra året. Förväntningarna är helt klart att vara med i toppstriden och för att lyckas med behövs truppen hållas skadefri och att vi fortsätter utöva FC-andan oavsett medvind eller motvind!

Mitt personliga mål är att komma upp på min absolut högsta nivå och visa vad jag går för! Det kommer att bli en speciell säsong för mig på många sätt är min förhoppning.

En hälsning till er där hemma:
- Fortsätt kom och visa ett grymma stöd, vi gör det tillsammans med er!"


Adrian anslöt till FC under sommaren ifjol från divisorn 2-laget IFK Stocksund. Adrian är en av truppens yngsta spelare och är lovande spelare som växer för varje träning och match han spelar då han går från klarhet till klarhet. En utvecklingskurva som blir intressant att följa under året.

Adrian Hamidi
Position: Mittfältare
Kom till FC: 2019
Spelade match i FC inför detta år: 8
Tidigare klubbar: IFK Stocksund och Djurgårdens IF

Adrian inför sin andra säsong i FC-tröjan:
"Det känns bra att tillhöra FC Stockholm då det är en väldigt fin klubb med höga målsättningar. Mina förväntningar på säsongen är att vi ska lyckas ta oss upp till Norrettan. För det krävs disciplin och att alla spelare ger allt både på träningar och matcher.

Mitt personliga mål för säsongen är att ja ska tillföra väldigt mycket till laget och visa vem jag är som spelare och kunna spela så mycket som möjligt."
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Mån 15 jun 19:30
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss