Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Täby FK
fre 2020-03-27 | Eddy Sjöberg

Imorgon möter vi division 1-laget Täby FK på Stadshagens IP. En match som var planerat att vara ett klassiskt genrep för att finslipa det sista inför stundande seriepremiär. Men situationen har förändrats. Matchen kommer dock spelas som att ingenting har hänt, men istället för ett genrep inför seriepremiär så blir det en del av förberedelserna inför stundande match i Stockholms Cup mot Enskede IK.

I onsdags kom beskedet från Svenska fotbollsförbundet om att vår seriepremiär skjuts upp till mitten på juni och att det kommer bli en enkelserie med 13 matcher. Det innebär att försäsongen blir längre än någonsin och förlängs med ca 10 veckor. Vi i FC Stockholm har därför fått tänka om och börja planera på nytt för att förbereda oss på bästa sätt inför premiären och för att vara redo inför de 13 matcher som kommer att spelas under juni-oktober. Där ligger vi i fas med planeringen trots kort varsel och vi har ställt om för att rätta oss efter de nya förutsättningarna.

Morgondagens motstånd Täby FK vann ifjol division 2 Norra Svealand på ett överlägset sätt och visade att man är ett skickligt och fysiskt lag. Täby har under försäsongen spelat sju träningsmatcher där man vunnit fyra matcher och förlorat tre. Senast spelade matchen var mot IFK Haninge där det blev förlust med 2-1. I Stockholms Cup åkte laget ut mot Enskede IK med 5-1, en match där vinnaren skulle få möta FC i kommande omgång.


Truppen:

Målvakter:
David Mikhail
Simon Röse

Försvarare:
Mårten Nordbeck
Marcus Mikhail
Pedram Talebi
Naramsin Akdemir
Pontus Hesselheim
Sebastian Ludzik
Nyförvärv X
Nyförvärv Q

Mittfältare/Forwards
Rasmus Mattsson
Hampus Wulff
Adrian Hamidi
Gustavo de Armas Bardet
Mani Tourang (C)
Johan Edeland
Stefan Ostojic
Marcus Nobell
Taner Kocak


Skadade/ej tillgängliga:
- Marwan Bahada (Skadad)
- Joel Rajalakso (Skadad)
- Ricardo Gray (Skadad)
- Mattias Jung (Ej matchredo)
- Richard Cederqvist (Ej matchredo)
- Filip Lindmark (Långtidsskadad)
- Erik Hoang (Långtidsskadad)
- Joel Matikka (Långtidsskadad)

Matchinfo:
FC Stockholm - Täby FK

Datum: 28 mars
Tid: 12.00
Arena: Stadshagens IP
Vad: Träningsmatch


Följ matchen via appen ForzaFotboll!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 6 feb 14:00
IFK Haninge
Träningsmatch
Torvalla IP
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss