Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Enskede IK
ons 2020-06-17 | Eddy Sjöberg

Det är dags för match igen. Denna gång ska det spelas slutspel i Stockholms Cup hemma på Krillan. Motståndare är seriekollegan Enskede IK och återigen är FC taggade för en ny utmaning innan det vankas midsommarfirande och sill ska avnjutas.

FC spelade sin första match på väldigt länge i måndags när seriepremiären avverkades. IFK Österåker stod då för motståndet, en match som FC vann till slut med 4-1 efter att hemmalaget Österåker stått upp bra och visat att man hör hemma i division 2.

Dagens motståndare Enskede IK är ett välbekant motstånd som vi även mötte förra året. Första mötet på Krillan slutade med FC-seger 3-0 och returen slutade med förlust 0-3 på bortaplan.

Huvudtränare Johan Mjällby:
- "I måndags stod vi för en stabil premiärseger där vi visade bra inställning och försökte kontinuerligt att följa vårt arbetssätt, något jag verkligen hoppas att vi kan gnugga vidare på idag. Då kan det gå vägen och bli ett positivt resultat.

Vi ser fram emot att få spela fotbollsmatch igen då det varit ett långt uppehåll innan senaste matchen och detta är ett ypperligt tillfälle att slipa vidare på matchformen inför fortsatta seriespelet. FC Stockholm har en stark vinnarmentalitet och därför är denna match lika viktig som måndagens fajt och målet är att kriga om att avancera vidare i cupen."Truppen:

Målvakter:
Johannes Ström

Försvarare:
Mårten Nordbeck
Alexander Douglas
Marcus Mikhail
Pedram Talebi
Naramsin Akdemir
Tobias Waldenström Soldati

Mittfältare/Forwards
Rasmus Mattsson
Hampus Wulff
Adrian Hamidi
Gustavo De Armas
Mani Tourang (C)
Johan Edeland
Marcus Nobell
Taner Kocak
Joel Rajalakso


Matchinfo:
FC Stockholm - Enskede IK

Datum: 18;e juni
Tid: 19.00
Arena: Kristinebergs IP
Vad: Cupmatch (Stockholms Cup)


Följ matchen via appen ForzaFootball.
Eller via FC-TV där vi livesänder matchen. Det kostar 29 kr och du skapar ett konto hos Staylive där vår egna kanal finns.

Klicka på fliken "FC Live" här på hemsidan eller gå in på sidan play.staylive.se/fcstockholm
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 8 aug 16:00
Fagersta Södra IK
Seriematch
Onsjövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss