Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Nytt avsnitt av vår podcast ute med Petronella Ekroth som gäst!
tors 2020-06-25 | Eddy Sjöberg

Nytt avsnitt av vår podcast "Surret på läktaren" finns nu ute hos Spotify, Acast och Podcaster. Denna gång hade vi besök av vår första kvinnliga gäst och ingen mindre än profilen inom damfotboll, nämligen Petronella Ekroth som är ett bekant ansikte för oss i FC då hon spelat i Djurgårdens IF som delar fina Kristinebergs IP med oss.

Programvärd för avsnittet är Linus Malmborg som är en rutinerad nätverkare då han arbetar till vardags hos vår sponsor Business Event Network.

i avsnittet berättar Petronella Ekroth med förflutet i bl.a. Djurgårdens IF, Jitex, Tyresö och Linköping City om tiden i Turin där hon blev italiensk ligamästare och fick spela Champions League, men tappade glädjen för fotbollen och mådde dåligt mentalt, hur hon ser på utvecklingen av svensk damfotboll och vad som krävs för att den ska få den uppmärksamhet som den förtjänar, samt om det hastiga uppbrottet med Roma. Plus mycket mer såklart.

Vår podcast "Surret på läktaren" och senaste avsnittet finns ute att lyssna på hos Acast, Podcaster och Spotify.

Här hittar du podcasten hos Acast: https://shows.acast.com/surret-pa-laktaren

Spotify: https://open.spotify.com/show/1HCSxdokU13Wlffwu6aJfp
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 8 aug 16:00
Fagersta Södra IK
Seriematch
Onsjövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss