Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Matchsponsor: Norr Company
fre 2020-06-26 | Eddy Sjöberg

Matchsponsor i samband med morgondagens hemmamatchen mot GUSK är Norr Company och gamla goda Norr är en partner vi är glada att ha kvar i sponsorbåten även under 2020 då det är ett väldigt skönt gäng, de har en cool och god produkt samt att de sticker ut.

Imorgon beräknas det enligt väderrapporterna bli väldigt varmt och i såna lägen behövs verkligen en riktigt kall vätskeersättande dryck, likt Norrs. Inför matchen bytte vi några ord med grundaren Christian Nordenborg om sponsorskapet och hans egna tankar kring FC och morgondagens match.

Berätta lite kort om vilka Norr Company är och vad ni gör för något?
- Vi utvecklar och producerar Norr, en dryck som passar lika bra som återhämtning efter träning som att vara en lättdrucken törstsläckare när man är på språng. Norr innehåller bara naturliga aromer och finns både som en stilla lågkaloridryck samt en kolsyrad sockerfri dryck.

Norr har ett hållbarhetstänk som räddar liv. I världen dör 800 barn om dagen i sjukdomar relaterade till vätskebrist - vår vision är att ingen människa ska behöva dö av vätskebrist - därför donerar vi en enhet vätskeersättning till Rädda Barnen för varje såld Norr. 

Varför valde ni att fortsätta sponsra FC Stockholm inför säsongen 2020?
- Det här är ett samarbete som vi har haft under några säsonger nu och vi tycker att FC Stockholm rimmar med våra värderingar som är modernt, medvetet och premium.  

Var tror du att FC hamnar i tabellen när Division 2 Norra Svealand summeras detta år?
- Vi tror och hoppas på en topp 2-placering! Hade varit kul att vara en del av resan uppåt.

Hur slutar helgens match mot GUSK på Krillan, vad tippar du för resultat?
- FC vinner med 2-0.

Vi arrangerar en tävling i samarbete med Norr Company. En tävling som du hittar under vår sida på Instagram och Facebook.

En lycklig vinnare av 5 st flak Norr koras på söndag, deadline är kl. 20.00 på söndag för att delta och det du behöver göra är att gilla inlägget, följa Norr på Instagram eller Facebook och tagga en vän du hade velat bjuda på en kall Norr när solen steker på.

In och tävla!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 8 aug 16:00
Fagersta Södra IK
Seriematch
Onsjövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss