Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Mårten Nordbeck inför morgondagens fajt
fre 2020-06-26 | Eddy Sjöberg

Imorgon är det dags för match nr 2 för FC när Uppsala-laget GUSK gästar Krillan. Avspark är kl. 14.00 i sommarhettan och vi följer naturligtvis FHM:s rekommendationer och tar endast in 50 åskådare. Matchen livsänds även på FC-TV som du hittar hos play.staylive.se/fcstockholm och kostar endast 49 kr.

Senast tog vi tempen på lagkapten Mani Tourang inför matchen mot Österåker, denna gång har vi tagit surret med vice-kaptenen Mårten Nordbeck. Den skånska ytterbacken kom till FC under hösten 2018 och tog klubben med storm, nu är han taggad för match mot GUSK.

Halloj Mårten! Hur känns det inför lördagens match mot GUSK?
- Det känns bra, mycket bra. Vi är redo för uppgiften som väntar.

Två matcher spelade hittills, vad tar ni med er från de fighterna till denna?
- Trots två vinster så känner väl vi alla att vi underpresterat hittills. Så om det är något vi kan ta med oss från dessa två matcher så är det att höja nivån.

Hur har träningsveckan känts?
- Träningsveckan har minst sagt varit varm, men intensiteten har inte minskat för det. Snarare tvärtom... Samtliga i laget ser hungriga ut och vi längtar till lördagens match.

Hur känns det för egen del i inledningen av säsongen?
- Inledningen har varit speciell och det tror jag alla håller med om.
Den sena säsongsstarten har inneburit en väldigt lång och utdragen försäsong som slitit på en både fysiskt och mentalt.

Den begränsade matchträningen under försäsongen har även påverkat de inledande matcherna, men å andra sidan, ramarna finns ju där så det är egentligen ingen ursäkt till varför vi underpresterat.

Vi har både individuella och gemensamma mål som är ganska höga inom FC familjen och det är viktigt att leva upp till dessa.
Nu på lördag är det således upp till bevis.

Tack för det Mårten, lycka till imorgon!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 8 aug 16:00
Fagersta Södra IK
Seriematch
Onsjövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss