Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - GUSK
fre 2020-06-26 | Eddy Sjöberg

Idag spelas omgång 2 av Division II Norra Svealand. Gamla Upsala SK gästar ett soligt och fint Kristinebergs IP. Sista seriematchen innan uppehållet. Sedan väntar en kvartsfinal i Stockholms Cup på torsdag innan lite sommarpaus.

FC Stockholm avverkade två matcher under förra veckan då det spelades seriepremiär och slutspel i Stockholms Cup innan midsommar. FC gick segrande ur båda bataljerna då man vann 4-1 borta mot IFK Österåker och 6-5 mot Enskede IK efter straffläggning.

Denna vecka har FC kunna träna på som vanligt då solen lyst med sin närvaro och idag väntar en ny utmaning när GUSK från Uppsala kommer på besök och gästar Krillan. Vi mötte ifjol GUSK i en träningsmatch under försäsongen där vi förlorade med 1-3 på bortaplan.

Motståndarna GUSK förlorade i sin premiärmatch mot Fanna BK med 1-0. Ifjol stod GUSK för en bra prestation då man hamnade på en 4:e plats i tabellen, 5 poäng bakom IFK Stocksund. Inför denna säsong tappade man sin målspruta Jens Hägg till Nyköping BIS som stod för 19 fullträffar under fjolåret. I deras trupp finns några rutinerade och duktiga spelare som t.ex. Ahmed Kango och Patrik St Cyr, båda med förflutet i Sirius. Laget tränas av förre Sirius-spelaren Oscar Zettergren och Nercy Tourang, vår käre lagkaptens (Mani) lillebror.


Truppen:

Målvakter:
Johannes Ström
Eddy Sjöberg

Försvarare:
Mårten Nordbeck (C)
Alexander Douglas
Sebastian Ludzik
Pontus Hesselheim
Marcus Mikhail
Pedram Talebi
Naramsin Akdemir
Tobias Waldenström Soldati

Mittfältare/Forwards
Hampus Wulff
Adrian Hamidi
Gustavo De Armas
Johan Edeland
Marcus Nobell
Taner Kocak
Stefan Ostojic
Joel Rajalakso

Matchinfo:
FC Stockholm - Gamla Upsala SK

Datum: 27:e juni
Tid: 14.00
Arena: Kristinebergs IP
Vad: Division 2 Norra Svealand
Matchsponsor: Norr Company (www.company.se)


Följ matchen via appen ForzaFootball.
Eller via FC-TV där vi livesänder matchen. Det kostar 49 kr och du skapar ett konto hos Staylive där vår egna kanal finns.

Klicka på fliken "FC Live" här på hemsidan eller gå in på sidan play.staylive.se/fcstockholm
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 3 okt 14:00
Hudiksvalls FF
Seriematch
Glysis Sparbanken Arena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss