Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför Storskogens SK - FC Stockholm
tors 2020-07-02 | Eddy Sjöberg

Sista matchen innan sommaruppehållet avverkas ikväll när det vankas kvartsfinal av Stockholms Cup. FC tar sig an division 5-laget Storskogens SK på Sundbybergs IP kl. 19.00.

FC Stockholm har tagit sig vidare i cupen genom att först slå Västerhaninge IF med 7-2 och därefter slagit ut Enskede IK med 6-5 efter straffläggning.

Storskogens SK spelar till vardags i division 5 norra där serien ännu inte dragit igång. Ifjol huserade de i samma serie och slutade då på en fjärde plats i tabellen.

Kvällens motståndare, med Magnus Larsson i spetsen har haft en längre väg att vandra för att avancera i cupen och har gjort det med bravur. De har tagit sig vidare genom att vinna mot Sundbyberg FC med 12-4, Spårvägens FF med 5-0, Ultimate Concern IF med 8-3, FC Ekipa med 6-5 efter straffar och här senast slog man Åkersberga FC med 10-9 efter straffar.

Kvällens match kommer inledas med att hemmalaget Storskogens SK kommer att slå tre straffar innan avspark, detta då de spelar tre divisioner lägre ned än FC.

Det lag som går vinnande ur kvällens batalj kommer att få möta Karlbergs BK eller IFK Lidingö i semifinalen. Vinnaren av Stockholms Cup får förutom ära och berömmelse en plats i Svenska Cupen omgång 1.

Truppen:

Målvakter:
Johannes Ström

Försvarare:
Sebastian Ludzik
Pontus Hesselheim
Marcus Mikhail
Pedram Talebi
Naramsin Akdemir

Mittfältare/Forwards
Hampus Wulff
Rasmus Mattsson
Adrian Hamidi
Gustavo De Armas
Johan Edeland
Marcus Nobell
Taner Kocak
Stefan Ostojic
Joel Rajalakso

Matchinfo:
Storskogens SK - FC Stockholm

Datum: 2:a juli
Tid: 19.00
Arena: Sundbybergs IP (Konstgräset)
Vad: Kvartsfinal, Stockholms Cup


Följ matchen via appen ForzaFootball, sök där på "Stockholm Internazionale" och då kan du följa resultatet live.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 15 aug 14:00
Fanna BK
Seriematch
Kristinebergs IP
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss