Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Bosatt Fastighetsförmedling - ny sponsorpartner till FC!
fre 2020-07-31 | Eddy Sjöberg

FC Stockholm har under sommaren, lagom till återuppstarten av serien utökat sponsorfamiljen. Först ut att presenteras är Bosatt Fastighetsförmedling som sitter ett stenkast bort från Krillan då de har sitt kontor på Nordenflychtsvägen. Ett lokalt samarbete där målsättningen är att skapa nytta tillsammans.

Simon Linged, VD och ägare hos Bosatt Fastighetsförmedling:
”- Det är med glädje som Bosatt Fastighetsförmedling nu inleder ett samarbete med FC Stockholm. Vi har många likheter när det gäller att vara ett alternativ för hela Stockholm och med hjälp av hög kvalité uppnå våra mål med imponerande resultat.”

Går du i säljtankar och funderar på att sälja din bostad? Tveka inte att kontakta Bosatt och jämför med dem när ni funderar på att sälja er bostad. Om ni sedan anlitar Bosatt så stöder ni FC Stockholm som får en del av mäklararvodet. Gå in på www.bosatt.se/fcstockholm för mer information om själva samarbetet och om hur du går tillväga ifall du vill sälja din bostad och i samma veva stötta FC ekonomiskt.

Om Bosatt:
Bosatt Fastighetsförmedling grundades 2017 med målsättningen att bli Stor-Stockholms självklara val för kunder som efterfrågar långsiktiga relationer och samarbeten.

Deras duktiga och engagerade mäklare har erfarenhet från 1000+ förmedlade bostäder varav en stor del är återkommande kunder samt rekommendationer. Det är det bästa kvittot för att visa att Bosatt gör saker rätt!

Bosatt Fastighetsförmedling är inte geografiskt begränsat och kan därför följa kunderna från en bostad i Söderort till en ny bostad i Norrort och allt däremellan.

De har verktygen för att din bostad ska exponeras för så många potentiella köpare som möjligt samt ett gediget spekulantregister med många köpstarka kunder.

Moderna och nyproducerade bostäder utgör också en stor del av Bosatt Fastighetsförmedlings utbud. De erbjuder spetskompetens både för er som bygger och för er som vill köpa.

2018 öppnade Bosatt Costa Blanca i Spanska Albir. Med ett rikt utbud av bostäder erbjuder de en komplett tjänst för dig som vill köpa en bostad i varmare breddgrader.

Läs mer om förertaget här:
www.bosatt.se
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 15 aug 14:00
Fanna BK
Seriematch
Kristinebergs IP
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss