Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - IF Brommapojkarna
fre 2020-07-31 | Eddy Sjöberg

Ny träningsmatch nalkas imorgon, denna gång hemma på fina Krillan mot motstånd från Norrettan. Matchen är även ett klassiskt genrep inför återuppstarten av division 2. Ett bra tillfälle för FC att slipa på de sista detaljerna och putsa på spelet inför matchen mot Fagersta-Södra IK den 8 augusti på bortaplan.

FC är nu igång igen på riktigt efter sommaruppehållet. I senaste träningsmatchen mot Arameisk-Syrianska IF blev det en stabil seger med 4-1 efter mål av Taner, Joel R, Pedram och Alex. Höjdpunkterna från matchen finns under fliken ”FC live” här på hemsidan eller på play.staylive.se/fcstockholm.

Inför morgondagens match saknas Joel Matikka, Mani Tourang och Mathias Jung. Trion är i full träning men ej tillgängliga för spel imorgon. I övrigt har Rasmus Mattsson och Gustavo De Armas lämnat truppen. Mattssons nya klubbadress är ej klar och De Armas går till divison 4-laget Kista SC.

Morgondagens motstånd är klassiska IF Brommapojkarna som främst är kända för sin talangfabrik och framgångsrika samt breda ungdomsverksamhet där spelare som Albin Ekdal och Dejan Kusulevski fostrats för att sedan ta klivet ut i proffslivet. Nuförtiden huserar BP i Norrettan efter att ha degraderats från Superettan ifjol. Innan dess år 2014 spelade laget i Allsvenskan och åkte ur samma år.

BP:s trupp består till mestadels av unga talanger, men innehåller även några bekanta ”rutinerade” namn som Gustav Sandberg Magnusson, Philip Haglund, Jesper Arvidsson och Simon Helg. Inför säsongen 2020 ansågs enligt media och spelbolag, BP vara klara favoriter till att vinna Norrettan. Med nio matcher spelade ligger BP på en tredjeplats i tabellen på 18 poäng. Fem poäng bakom 1:an IF Sylvia, tre poäng bakom 2:an Vasalunds IF och en poäng framför IFK Haninge som vi mötte i seriespelet förra året och som tog klivet upp till Ettan.

Tränaren Farid Hafsia inför matchen:
- "Vi gick in i en träningsvecka med en komfortabel vinst från förra helgen. Fanns detaljer som vi behövde förbättra och har under veckan jobbat med dessa,där spelarna visat gott mod och beslutsamhet. Matchen mot BP är viktigt från många aspekter men också en motivationshöjare för spelarna. Jag hoppas därför kunna se att vi vågar spela vår fotboll och är beslutsamma i allt vi gör på planen. "

Truppen:

Målvakter:
Simon Röse
Johannes Ström

Försvarare:
Sebastian Ludzik
Pontus Hesselheim
Marcus Mikhail
Pedram Talebi
Naramsin Akdemir
Mårten Nordbeck
Tobias Waldenström Soldati

Mittfältare/Forwards
Hampus Wulff
Adrian Hamidi
Johan Edeland
Marcus Nobell
Taner Kocak
Stefan Ostojic
Joel Rajalakso
Ricardo Gray

Matchinfo:
FC Stockholm - IF Brommapojkarna

Datum: 1:a augusti
Tid: 16.00
Arena: Kristinebergs IP
Vad: Träningsmatch


Vi följer FHM:s direktiv och tar emot publik, men max 50 st och ni som besöker Krillan, kom ihåg att tänka på avståndet. Inträdet är 50 kr och går att betala på plats kontant eller via swish.

Följ matchen via appen ForzaFootball, sök där på "Stockholm Internazionale" och då kan du följa resultatet live.

Ambitionen är även att livesända matchen genom vår kanal "FC-TV" som finns hos Staylive, dit hittar du genom att besöka play.staylive.se/fcstockholm
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 15 aug 14:00
Fanna BK
Seriematch
Kristinebergs IP
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss